مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد موز
۲عدد میوه دلخواه و آبدار
۴قاشق غذاخوری آب پرتقال
۴قاشق غذاخوری لیکور با طعم پرتقال
خامه با طعم پرتقال
۱۵۰ میلی لیتر خامه دوبار زده شده
۳قاشق غذاخوری شکر مخصوص شیرینی
۲قاشق غذاخوری لیکور با طعم پرتقال

طرز تهیه

1.برای تهیه خامه با طعم پرتقال ، خامه دوبار زده شده را در یک کاسه گذاشته و شکر مخصوص شیرینی را درون آن بپاشید . آن را بزنید تا مخلوط کاملا نرم شود .آب پرتقال را با دقت به آن اضافه و مخلوط کنید و تا زمان نیاز در یخچال قرار دهید .
2.پوست موز ها را کنده و هر کدام را روی یک برگه فویل آشپزخانه قرار دهید .
3.میوه های دلخواه را از وسط نصف و آب هر نصف میوه را روی یکی از موز ها بچکانید و آب پرتقال را هم با قاشق روی آن بریزید.
4.فویل آشپزخانه را روی موزها بپیچید ،بطوریکه کاملا پوشیده شوند.
5.بسته ها را روی سینی های پخت و پز گذاشته و موز ها را در یک فر گرم ، با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۱۰ دقیقه بپزید یا تا وقتی که ترد شوند (بوسیله وارد کردن سیخ به آنها ، آنها را امتحان کنید )
6.بسته های فویل را به بشقاب های سرو گرم و جداگانه منتقل کنید . بسته ها را سر میز باز کرده و همراه خامه با طعم پرتقال سرد شده فورا سرو کنید.

 

توصیه سر در آشپز موز پخته

برای تهیه یک دسر فوری، پوست موزها را نکنید. پوست موزها را شکافته و یک یا دو قطعه شکلات را در شکاف قرار دهید . موز ها را در فویل آشپزخانه پیچیده و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی شکلاتها آب شوند آنرا بپزید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.