توصیه سر در آشپز موز پخته
برای تهیه یک دسر فوری، پوست موزها را نکنید. پوست موزها را شکافته و یک یا دو قطعه شکلات را در شکاف قرار دهید . موز ها را در فویل آشپزخانه پیچیده و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی شکلاتها آب شوند آنرا بپزید .
۴ عدد موز | |
۲عدد میوه دلخواه و آبدار | |
۴قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
۴قاشق غذاخوری لیکور با طعم پرتقال | |
خامه با طعم پرتقال | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه دوبار زده شده | |
۳قاشق غذاخوری شکر مخصوص شیرینی | |
۲قاشق غذاخوری لیکور با طعم پرتقال |
1. | برای تهیه خامه با طعم پرتقال ، خامه دوبار زده شده را در یک کاسه گذاشته و شکر مخصوص شیرینی را درون آن بپاشید . آن را بزنید تا مخلوط کاملا نرم شود .آب پرتقال را با دقت به آن اضافه و مخلوط کنید و تا زمان نیاز در یخچال قرار دهید . |
2. | پوست موز ها را کنده و هر کدام را روی یک برگه فویل آشپزخانه قرار دهید . |
3. | میوه های دلخواه را از وسط نصف و آب هر نصف میوه را روی یکی از موز ها بچکانید و آب پرتقال را هم با قاشق روی آن بریزید. |
4. | فویل آشپزخانه را روی موزها بپیچید ،بطوریکه کاملا پوشیده شوند. |
5. | بسته ها را روی سینی های پخت و پز گذاشته و موز ها را در یک فر گرم ، با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۱۰ دقیقه بپزید یا تا وقتی که ترد شوند (بوسیله وارد کردن سیخ به آنها ، آنها را امتحان کنید ) |
6. | بسته های فویل را به بشقاب های سرو گرم و جداگانه منتقل کنید . بسته ها را سر میز باز کرده و همراه خامه با طعم پرتقال سرد شده فورا سرو کنید. |
توصیه سر در آشپز موز پخته
برای تهیه یک دسر فوری، پوست موزها را نکنید. پوست موزها را شکافته و یک یا دو قطعه شکلات را در شکاف قرار دهید . موز ها را در فویل آشپزخانه پیچیده و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی شکلاتها آب شوند آنرا بپزید .
دیدگاهتان را بنویسید