مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲۲۵ گرم اسفناج، خرد شده
۱۷۵ گرم کنسرو مغز جوانه درخت بامبو، آبکش و شسته شده
یک حبه سیر، کوبیده شده
۲ عدد فلفل چیلی قرمز، حلقه شده
کمی پودر دارچین
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه عصاره سبزیجات
کمی شکر
کمی نمک
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق

طرز تهیه

1.روغن بادام زمینی رادرون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ که از قبل گرم شده، حرارت دهید و آن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملاً داغ شود.
2.سفناج و مغز جوانه درخت بامبو را در ماهیتابه بریزید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
3.سیر، فلفل چیلی و دارچین را به مخلوط داخل وُک اضافه کرده، هم زده و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
4.عصاره سبزیجات، شکر، نمک و سویا سس رقیق را افزوده، هم بزنید و درب ماهیتابه را ببندید تا روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه بپزند. اجازه دهید سبزیجات مغز پخت شده و سس کمی غلیظ شود. اگر غذا آبدار است کمی آرد ذرت را با دوبرابر آب سرد مخلوط کنید و داخل سس بریزید.
5.خوراک مغز جوانه درخت بامبو و اسفناج را در دیس مخصوص پذیرایی ریخته و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز مغز جوانه درخت بامبو با اسفناج

مغز جوانه درخت بامبو به شکل تازه کمیاب است و آماده کردن آنها برای طبخ بسیار وقت گیر. کنسرو آن برای طبخ غذا مناسب است و بیشتر به خاطر بافت ترد آن استفاده می شود تا طعم و عطری که به غذا می دهد و در حقیقت از شاخه های جوانه زده درخت بامبو به دست می آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.