مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم هشت پای آماده و پاک شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط، دانه گرفته
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک حبه سیر، ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل ریز رنده شده
۲ قاشق چایخوری پیازچه، ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری سس لوبیا سیاه
چند قطره روغن کنجد
برنج پخته برای سرو

طرز تهیه

1.اگر هشت پای آماده در دسترس نیست، طبق دستوری که در قسمت توصیه سرآشپز آمده، آنها را آماده کنید.
2.با یک چاقوی تیز، استوانه بدن هشت پا را باز کنید و روی سطح آن خطوطی ریزی به شکل ضربدر بیاندازید.
3.گوشت هشت پا را که روی آن خط انداخته اید، به قطعات مستطیلی شکلی به اندازه یک تمبرنامه خرد کنید.
4.قطعات هشت پا را چند ثانیه در کاسه آب جوش بیاندازید تا کمی رنگشان تغییر کند. سپس آنها را از آب خارج کرده، آبکش کنید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
5.فلفل دلمه ای را به قطعات مثلثی کوچک خرد کنید. روغن را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید و فلفل دلمه ای را به مدت یک دقیقه در آن تفت دهید.
6.سیر، زنجبیل، پیازچه، نمک و قطعات هشت پا را افزوده و تا چند دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
7.در آخر سس لوبیا سیاه را به ماهیتابه بیافزایید و مواد راخوب هم زده و مخلوط نمایید.
8.گوشت هشت پا را که بر اثر حرارت و خطوط ضربدر روی آن به شکل گُل در آمده اند، به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده، چند قطره روغن کنجد روی آن بپاشید و با برنج پخته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز مرکب ماهی به شکل گُل

برای پاک کردن هشت پا، ابتداسر آن را جدا سازید. بازوهای آن را ببُرید و کنار بگذارید.استخوان نرم سر بازوها و استخوان شفاف پشت آن را بیرون آورده، پس از خارج کردن کیسه جوهر هشت پا، همه آنها را دور بریزید. پوست نازک ماهی را بکنید. قطعات ماهی را شسته و خشک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.