مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۵۰۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، به قطعات باریک خرد شده
۲۵۰ گرم کلم بروکلی، به گلچه های کوچک خرد شده
۲۵۰ گرم بلال مینیاتوری، در صورت درشت بودن نصف شود
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و حلقه شده
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
۲۵۰میلی لیتر آب پرتقال
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده
۶۰ گرم بادام زمینی تفت خورده، از وسط به دو نیم شده، بدون نمک
برنج یا نودل (رشته چینی)، برای سرو

طرز تهیه

1.روغن کنجد را همراه روغن نباتی در یک ماهیتابه بزرگ چدنی و یا وُک حرارت دهید تا شروع به دود کردن کند. مرغ را داخل آن ریخته و به سبک شرقی ۴تا ۵ دقیقه تفت دهید تا مرغ ها به رنگ قهوه ای درآیند.
2.کلم بروکلی، ذرت و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر نیز تفت دهید.
3.در همین فاصله، سویا سس، آب پرتقال و آرد ذرت را با هم ترکیب کنید. این مواد را با مخلوط مرغ و سبزیجات ترکیب کرده و هم بزنید تا کمی غلیظ و لعاب دار شود.
4.دانه های کنجد و بادام زمینی را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. مواد را ۳ تا ۴دقیقه دیگرحرارت داده و خیلی سریع تفت دهید.
5.خوراک را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و به همراه برنج یا رشته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز مرغ کنجدی با بادام زمینی

دقت کنید از دانه های مغزدار بدون نمک استفاده کنید. زیرا سویا سس حاوی نمک است و هرگونه نمک اضافه تر غذا را شور خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.