توصیه سر آشپز مرغ کنجدی با بادام زمینی
دقت کنید از دانه های مغزدار بدون نمک استفاده کنید. زیرا سویا سس حاوی نمک است و هرگونه نمک اضافه تر غذا را شور خواهد کرد.
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
۵۰۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، به قطعات باریک خرد شده | |
۲۵۰ گرم کلم بروکلی، به گلچه های کوچک خرد شده | |
۲۵۰ گرم بلال مینیاتوری، در صورت درشت بودن نصف شود | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و حلقه شده | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
۲۵۰میلی لیتر آب پرتقال | |
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده | |
۶۰ گرم بادام زمینی تفت خورده، از وسط به دو نیم شده، بدون نمک | |
برنج یا نودل (رشته چینی)، برای سرو |
1. | روغن کنجد را همراه روغن نباتی در یک ماهیتابه بزرگ چدنی و یا وُک حرارت دهید تا شروع به دود کردن کند. مرغ را داخل آن ریخته و به سبک شرقی ۴تا ۵ دقیقه تفت دهید تا مرغ ها به رنگ قهوه ای درآیند. |
2. | کلم بروکلی، ذرت و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر نیز تفت دهید. |
3. | در همین فاصله، سویا سس، آب پرتقال و آرد ذرت را با هم ترکیب کنید. این مواد را با مخلوط مرغ و سبزیجات ترکیب کرده و هم بزنید تا کمی غلیظ و لعاب دار شود. |
4. | دانه های کنجد و بادام زمینی را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. مواد را ۳ تا ۴دقیقه دیگرحرارت داده و خیلی سریع تفت دهید. |
5. | خوراک را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و به همراه برنج یا رشته سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز مرغ کنجدی با بادام زمینی
دقت کنید از دانه های مغزدار بدون نمک استفاده کنید. زیرا سویا سس حاوی نمک است و هرگونه نمک اضافه تر غذا را شور خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید