توصیه سر آشپز مرغ کنجدی با بادام زمینی
دقت کنید از دانه های مغزدار بدون نمک استفاده کنید. زیرا سویا سس حاوی نمک است و هرگونه نمک اضافه تر غذا را شور خواهد کرد.

| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
| ۵۰۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، به قطعات باریک خرد شده | |
| ۲۵۰ گرم کلم بروکلی، به گلچه های کوچک خرد شده | |
| ۲۵۰ گرم بلال مینیاتوری، در صورت درشت بودن نصف شود | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و حلقه شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
| ۲۵۰میلی لیتر آب پرتقال | |
| ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| ۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده | |
| ۶۰ گرم بادام زمینی تفت خورده، از وسط به دو نیم شده، بدون نمک | |
| برنج یا نودل (رشته چینی)، برای سرو |
| 1. | روغن کنجد را همراه روغن نباتی در یک ماهیتابه بزرگ چدنی و یا وُک حرارت دهید تا شروع به دود کردن کند. مرغ را داخل آن ریخته و به سبک شرقی ۴تا ۵ دقیقه تفت دهید تا مرغ ها به رنگ قهوه ای درآیند. |
| 2. | کلم بروکلی، ذرت و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر نیز تفت دهید. |
| 3. | در همین فاصله، سویا سس، آب پرتقال و آرد ذرت را با هم ترکیب کنید. این مواد را با مخلوط مرغ و سبزیجات ترکیب کرده و هم بزنید تا کمی غلیظ و لعاب دار شود. |
| 4. | دانه های کنجد و بادام زمینی را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. مواد را ۳ تا ۴دقیقه دیگرحرارت داده و خیلی سریع تفت دهید. |
| 5. | خوراک را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و به همراه برنج یا رشته سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز مرغ کنجدی با بادام زمینی
دقت کنید از دانه های مغزدار بدون نمک استفاده کنید. زیرا سویا سس حاوی نمک است و هرگونه نمک اضافه تر غذا را شور خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید