توصیه سرآشپز مرغ کنجدی با بادام زمینی
سویا سس شوری زیادی به غذای شما می دهد، بنابراین در صورتی که می خواهید غذای شما بیش از اندازه شور نشود، دقت کنید که مغزهایی که استفاده می کنید بدون نمک باشند.
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
۵۰۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، باریک خرد شده | |
۲۵۰ گرم کلم بروکلی، به گلچه های کوچک خرد شده | |
۲۵۰ گرم بلال ریز مینیاتوری، از درازا به دو نیم شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمزکوچک، دانه گرفته و خلال شده | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
۲۵۰ میلی لیتر آب پرتقال | |
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده | |
۶۰ گرم بادام زمینی، بدون پوست و نمک، تفت داده | |
برنج یا نودل برای سرو |
1. | روغن را در یک ماهیتابه چدنی بزرگ یا وُک حرارت دهید تا از آن دود بلند شود. تکه های مرغ را اضافه کرده و حدود ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. |
2. | کلم بروکلی، بلال و فلفل دلمه ای قرمز را افزوده و با حرارت زیاد حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. |
3. | در همین فاصله، سویا سس را با آب پرتقال و آرد ذرت مخلوط کنید. آنها را با مخلوط سبزیجات ترکیب کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ و لعاب دار شود. |
4. | دانه کنجد و بادام زمینی را بیافزایید و خوب هم بزنید. مخلوط را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت داده و تفت دهید. |
5. | غذا را به ظرف پذیرایی گرم انتقال داده و با برنج یا نودل سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز مرغ کنجدی با بادام زمینی
سویا سس شوری زیادی به غذای شما می دهد، بنابراین در صورتی که می خواهید غذای شما بیش از اندازه شور نشود، دقت کنید که مغزهایی که استفاده می کنید بدون نمک باشند.
دیدگاهتان را بنویسید