مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم گوشت مرغ، بدون پوست و استخوان
¼ قاشق چایخوری نمک
⅓ سفیده تخم مرغ
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
یک عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط، هسته گرفته
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیازچه، به تکه های کوتاه خرد شده
مقدار کمی زنجبیل
۴ تا ۵ عدد فلفل چیلی قرمز خشک، خیس خورده، دانه گرفته و خلال شده
۲ قاشق غذاخوری سس لوبیا زرد، با لوبیاهای کاملاً له شده
۱۲۵ گرم بادام هندی، تفت داده
چند قطره روغن کنجد
برنج پخته برای تزیین

طرز تهیه

1.گوشت مرغ را به صورت تکه های مربعی شکل به اندازه حبه قند ببرید. آن را درون یک کاسه ریخته و با نمک، سفیده تخم مرغ وآرد ذرتی که در کمی آب حل شده، کاملاً مخلوط کنید.
2.فلفل دلمه ای سبز را به صورت تکه های مربع یا مثلث کوچک، به اندازه قطعات مرغ خرد کنید.
3.روغن را درون یک وُک گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. آنها را با یک کفگیر سوراخ دار بیرون آورده و گرم نگه دارید.
4.پیازچه، زنجبیل، فلفل چیلی قرمز و فلفل دلمه ای سبز را اضافه نمایید. به مدت ۱دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید. سپس مرغ ها را به همراه سس لوبیای زرد به آنها بیافزایید و خوب مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید. در آخر، بادام هندی و روغن کنجد را روی خوراک بپاشید. غذای آماده شده را با برنج پخته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز مرغ کانگ پو

می توانید هر نوع دیگری از مغز آجیل را که مایل هستید، جایگزین بادام هندی کنید. از نکات مهم این سبک غذا تردی فوق العاده آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.