
۴ عدد سینه مرغ ۱۵۰ گرمی، بدون استخوان، پوست کنده | |
نمک و فلفل | |
۴ شاخه ریز و تازه ترخون | |
½ فلفل دلمه ای نارنجی کوچک، دانه گرفته و حلقه شده | |
½ فلفل دلمه ای سبز کوچک، دانه گرفته و حلقه شده | |
۱۵ گرم خرده های نان گندم کامل | |
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و دو نیم شده | |
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
¼ قاشق چایخوری نمک | |
ترخون ریز و تازه برای تزیین |
1. | فر را تا حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۶ فرهای گازی گرم کنید. با استفاده از یک چاقوی کوچک و تیز، سینه های مرغ را به شکل پاکت برش دهید. |
2. | هر مرغ را چاشنی بزنید و جوانه های ترخون و فلفل دلمه ای نارنجی و سبز را داخل آن قرار دهید. سینه های مرغ را روی سینی نچسب مخصوص فر بچینید و خرده های نان را به همراه روغن کنجد روی آنها بپاشید. |
3. | یک قاشق غذاخوری آب لیمو روی مرغ ها بریزید و داخل فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه مرغ ها نرم و مغز پخت شوند، به پخت ادامه دهید. |
4. | در همین فاصله، کباب پز را با حرارت زیاد گرم کنید. فلفل دلمه ای نصف شده را روی آن طوری قرار دهید که پوست آن به سمت بالا باشد، به مدت ۵ تا ۶ دقیقه روی حرارت داغ کباب پز کباب کنید تا زمانیکه پوست آنها بسوزد. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بمانند تا خنک شوند، سپس پوست آنها را بکنید. |
5. | فلفل دلمه ای قرمز را داخل مخلوط کن بریزید، گوجه فرنگی، فلفل چیلی و نمک را اضافه نموده و برای چند ثانیه مخلوط کنید. همچنین می توانید، فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به همراه گوجه فرنگی و فلفل چیلی با فشار از داخل توری له کرده و رد کنید. |
6. | هنگامیکه مرغ ها پخت، سس را گرم کرده، با قاشق داخل بشقاب مخصوص پذیرایی گرم بریزید و سینه های مرغ را در قسمت وسط آن بچینید. با ترخون تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید