مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه مرغ ۱۵۰ گرمی، بدون استخوان، پوست کنده
نمک و فلفل
۴ شاخه ریز و تازه ترخون
½ فلفل دلمه ای نارنجی کوچک، دانه گرفته و حلقه شده
½ فلفل دلمه ای سبز کوچک، دانه گرفته و حلقه شده
۱۵ گرم خرده های نان گندم کامل
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و دو نیم شده
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و خرد شده
¼ قاشق چایخوری نمک
ترخون ریز و تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.فر را تا حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۶ فرهای گازی گرم کنید. با استفاده از یک چاقوی کوچک و تیز، سینه های مرغ را به شکل پاکت برش دهید.
2.هر مرغ را چاشنی بزنید و جوانه های ترخون و فلفل دلمه ای نارنجی و سبز را داخل آن قرار دهید. سینه های مرغ را روی سینی نچسب مخصوص فر بچینید و خرده های نان را به همراه روغن کنجد روی آنها بپاشید.
3.یک قاشق غذاخوری آب لیمو روی مرغ ها بریزید و داخل فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه مرغ ها نرم و مغز پخت شوند، به پخت ادامه دهید.
4.در همین فاصله، کباب پز را با حرارت زیاد گرم کنید. فلفل دلمه ای نصف شده را روی آن طوری قرار دهید که پوست آن به سمت بالا باشد، به مدت ۵ تا ۶ دقیقه روی حرارت داغ کباب پز کباب کنید تا زمانیکه پوست آنها بسوزد. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بمانند تا خنک شوند، سپس پوست آنها را بکنید.
5.فلفل دلمه ای قرمز را داخل مخلوط کن بریزید، گوجه فرنگی، فلفل چیلی و نمک را اضافه نموده و برای چند ثانیه مخلوط کنید. همچنین می توانید، فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به همراه گوجه فرنگی و فلفل چیلی با فشار از داخل توری له کرده و رد کنید.
6.هنگامیکه مرغ ها پخت، سس را گرم کرده، با قاشق داخل بشقاب مخصوص پذیرایی گرم بریزید و سینه های مرغ را در قسمت وسط آن بچینید. با ترخون تزیین کرده و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.