توصیه سرآشپز مرغ پخته پنیری
قسمت استخوان دار جناق مرغ بسیار مناسب سرخ کردن داخل ماهیتابه و پختن در همان ظرف است،به دلیل آنکه بافت گوشت را آبدار و سالم نگه می دارد. در صورت در دسترس نبودن فیله سینه مرغ می توانید از این قسمت استفاده نمایید.

| یک قاشق غذاخوری شیر کم چرب | |
| ۲ قاشق غذاخوری خردل | |
| ۶۰ گرم پنیر چدار کم چرب، رنده شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری آرد ساده | |
| ۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده | |
| ۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه | |
| سالاد تردی از سبزیجات |
| 1. | شیر و خردل را درون یک کاسه مخلوط کنید. پنیر را نیز به همراه آرد و پیاز کوهی در یک بشقاب مخلوط نمایید. |
| 2. | مرغ را درون مخلوط شیر و خردل انداخته، با قلم موی مخصوص آشپزخانه همه قسمت های آن را به صورت یکنواخت آغشته سازید. |
| 3. | سینه های مرغ را داخل مخلوط پنیر انداخته، بغلطانید و فشار دهید تا کاملاً مواد به آنها بچسبند. |
| 4. | مرغ ها را روی سینی فر بچینید و پنیر اضافه را روی آنها بپاشید. |
| 5. | آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا کاملاً برشته و طلایی رنگ شده و هنگامیکه سیخ را درون آن فرو می کنید آب شفاف به بیرون تراوش کند و صورتی رنگ نباشد. |
| 6. | مرغ را داغ، به همراه سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه یا سرد به همراه سالاد ی ترد و تازه سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز مرغ پخته پنیری
قسمت استخوان دار جناق مرغ بسیار مناسب سرخ کردن داخل ماهیتابه و پختن در همان ظرف است،به دلیل آنکه بافت گوشت را آبدار و سالم نگه می دارد. در صورت در دسترس نبودن فیله سینه مرغ می توانید از این قسمت استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید