مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری شیر کم چرب
۲ قاشق غذاخوری خردل
۶۰ گرم پنیر چدار کم چرب، رنده شده
۳ قاشق غذاخوری آرد ساده
۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
مواد لازم برای سرو :
سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه
سالاد تردی از سبزیجات

راهنمای دستور پخت

1.شیر و خردل را درون یک کاسه مخلوط کنید. پنیر را نیز به همراه آرد و پیاز کوهی در یک بشقاب مخلوط نمایید.
2.مرغ را درون مخلوط شیر و خردل انداخته، با قلم موی مخصوص آشپزخانه همه قسمت های آن را به صورت یکنواخت آغشته سازید.
3.سینه های مرغ را داخل مخلوط پنیر انداخته، بغلطانید و فشار دهید تا کاملاً مواد به آنها بچسبند.
4.مرغ ها را روی سینی فر بچینید و پنیر اضافه را روی آنها بپاشید.
5.آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا کاملاً برشته و طلایی رنگ شده و هنگامیکه سیخ را درون آن فرو می کنید آب شفاف به بیرون تراوش کند و صورتی رنگ نباشد.
6.مرغ را داغ، به همراه سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه یا سرد به همراه سالاد ی ترد و تازه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز مرغ پخته پنیری

قسمت استخوان دار جناق مرغ بسیار مناسب سرخ کردن داخل ماهیتابه و پختن در همان ظرف است،به دلیل آنکه بافت گوشت را آبدار و سالم نگه می دارد. در صورت در دسترس نبودن فیله سینه مرغ می توانید از این قسمت استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.