مواد لازم و ترکیبات

۳۷۵ گرم سینه مرغ
۸ عدد پیازچه، تمیز شده
½ کلم سفید کوچک
½ خیار
۲ قاشق چایخوری ریشه تازه زنجبیل، ریز رنده شده
یک قاشق غذاخوری سس ماهی یا سویا سس رقیق
۴ قاشق غذاخوری آب
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت (نشاسته ذرت)
یک قاشق غذاخوری نعناع یا گشنیز تازه، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
برگ های ریز و تازه گشنیز یا نعناع
یک عدد فلفل چیلی تزیین شده به شکل گل (به توصیه سرآشپز مراجعه شود)

طرز تهیه

1.سینه مرغ را به باریکه های خیلی نازک خرد کنید. پیازچه و کلم را رشته ای خرد نموده و خیار را مانند چوب کبریت خلال نمایید.
2.زنجبیل، سس ماهی یا سویا سس، آب، آرد ذرت و نعناع یا گشنیز را با هم مخلوط کنید.
3.روغن کنجد را داخل وُک ریخته و مرغ را درون آن بریزید. مواد را روی حرارت زیاد، خیلی سریع و با هم زدن مداوم (به سبک شرقی)، به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود.
4.پیازچه، کلم و خیار را افزوده و ۲ دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. آرد ذرت را بیافزایید و حدود ۱دقیقه دیگر غذا را بپزید تا غلیظ شود. برای طعم بهتر به آن چاشنی نمک و فلفل بزنید.
5.غذا را داخل ظرف پذیرایی از قبل گرم شده، بریزید. آن را با شاخه های گشنیز یا نعناع و فلفل چیلی تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز مرغ و کلم به سبک شرقی

برای تزیین فلفل چیلی به شکل گل، فلفل را در دست گرفته و با چاقوی تیز از درازا آن را برش بزنید. سپس آن را داخل یک کاسه آب سرد قرار دهید تا فلفل خنک شده و گلبرگ های آن بر اثر سرما از یکدیگر باز شوند. بعد از باز شدن گلبرگ ها ، آن را از آب بیرون آورده و برای تزیین استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.