مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن
۴ عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
½۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریزخرد شده
½۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا
½۱ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
½۱ چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۳ عدد هل کامل
۳ عدد دانه فلفل سیاه
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۸ عدد ران مرغ، بدون پوست
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک عدد فلفل سبز
برگ گشنیز تازه
برش های باریک خلال شده فلفل سبز تند برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیاز را افزوده و تا هنگامیکه طلایی شود، هم بزنید و سرخ کنید.
2.حرارت را کم کنید و زنجبیل، گرام ماسالا، سیر، پودر فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، هل و دانه فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
3.سپس رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کنید و همراه ادویه ها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید و سرخ کنید.
4.مرغ ها را اضافه کرده و با هم زدن مواد یا تکان دادن ماهیتابه مواد را به مرغ ها آغشته کنید.
5.آب را درون ماهیتابه بریزید، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد و به آرامی بجوشد.
6.آب لیمو، فلفل سبز، گشنیز را هم اضافه کنید و هم بزنید.
7.غذا را به بشقاب های مخصوص پذیرائی منتقل کرده و تزیین کنید و سپس گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز مرغ و پیاز

یک غذای گوشتی که با پیاز فراوان پخته شود، دو پیازه نامیده می شود. این خورش اگر قبلاً آماده شده و دوباره گرم شود خوشمزه تر شده و طعم آن بیشتر می گردد.