توصیه سرآشپز مرغ و پیاز
یک غذای گوشتی که با پیاز فراوان پخته شود، دو پیازه نامیده می شود. این خورش اگر قبلاً آماده شده و دوباره گرم شود خوشمزه تر شده و طعم آن بیشتر می گردد.
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن | |
۴ عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
½۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریزخرد شده | |
½۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
½۱ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
½۱ چایخوری پودر فلفل قرمز | |
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
۳ عدد هل کامل | |
۳ عدد دانه فلفل سیاه | |
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۸ عدد ران مرغ، بدون پوست | |
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک عدد فلفل سبز | |
برگ گشنیز تازه | |
برش های باریک خلال شده فلفل سبز تند برای تزیین |
1. | روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیاز را افزوده و تا هنگامیکه طلایی شود، هم بزنید و سرخ کنید. |
2. | حرارت را کم کنید و زنجبیل، گرام ماسالا، سیر، پودر فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، هل و دانه فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. |
3. | سپس رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کنید و همراه ادویه ها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید و سرخ کنید. |
4. | مرغ ها را اضافه کرده و با هم زدن مواد یا تکان دادن ماهیتابه مواد را به مرغ ها آغشته کنید. |
5. | آب را درون ماهیتابه بریزید، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد و به آرامی بجوشد. |
6. | آب لیمو، فلفل سبز، گشنیز را هم اضافه کنید و هم بزنید. |
7. | غذا را به بشقاب های مخصوص پذیرائی منتقل کرده و تزیین کنید و سپس گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز مرغ و پیاز
یک غذای گوشتی که با پیاز فراوان پخته شود، دو پیازه نامیده می شود. این خورش اگر قبلاً آماده شده و دوباره گرم شود خوشمزه تر شده و طعم آن بیشتر می گردد.