مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم /۸ قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری روغن
۲ عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
۲ قاشق چایخوری گرام ماسالا
۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری زیره سیاه
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری نمک
۳ عدد هل سبز کامل
۳ عدد دانه فلفل سیاه
۱۵۰ میلی لیتر ماست ساده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۸ تکه مرغ، بدون پوست
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب
۲ عدد برگ بو کامل
۱۵۰ میلی لیتر خامه کم چرب (ساده)
مواد لازم برای تزیین :
برگ گشنیز تازه
۲ عدد فلفل سبز تند، خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.کره و روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید. پیازها را افزوده و تا وقتیکه به رنگ طلایی تیره در آیند،آنها را سرخ کنید.
2.زنجبیل تازه را له کنید و درون یک کاسه قرار دهید. گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، زیره سیاه، سیر، نمک، هل و دانه فلفل را اضافه کرده و به هم بزنید. سپس ماست و رب گوجه فرنگی را افزوده و مخلوط کنید.
3.تکه های مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به مواد آغشته شود.
4.مخلوط مرغ را به پیازها بیافزایید و کاملاً هم بزنید، به مدت ۵ الی ۷ دقیقه سرخ شود.
5.آب و برگ بوها را به مواد اضافه کرده و بگذارید مواد به مدت ۳۰ دقیقه با هم به آرامی بجوشند و بپزند. گهگاهی آنها را هم بزنید.
6.خامه را اضافه کنید و به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
7.با گشنیز تازه و فلفل غذا را تزیین کرده و آن را گرم سرو نمایید.

مرغ کره ای را میتوانید بعنوان یک غذای مجلسی در مهمانی ها سرو نمایید. در تهیه این غذا علاوه بر مرغ تکه ای میتوانید از مرغ کامل هم استفاده نمایید.

دستور آشپزی سالاد مرغ با انگور را از اینجا تهیه نمایید.