
| یک عدد بادمجان کوچک ، قاچ شده | |
| دو حبه سیر ، له شده | |
| پوست کاملا رنده شده نصف لیمو | |
| یک قاشق غذاخوری نعناع خردشده تازه | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲عدد کدوی متوسط ، قاچ شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط ، چهارقاچ | |
| یک عدد پیاز رازیانه کوچک ، ضخیم بریده شده | |
| یک عدد پیاز قرمز بزرگ ، ضخیم بریده شده | |
| یک قرص نان سیاباتا (نان ایتالیایی با روغن زیتون) یا یک عدد باگت فرانسوی ، قاچ شده | |
| روغن زیتون | |
| نمک و فلفل |
| 1. | ۱قطعات بادمجان را در یک آبکش گذاشته ، روی آن نمک بپاشید .و به مدت ۳۰ دقیقه روی یک کاسه بگذارید تا آب آن کشیده شود. سپس آنرا آب کشیده و خشک کنید .این کار تلخی بادمجان را از بین می برد . |
| 2. | سیر ، پوست لیمو ،نعناع و روغن زیتون را با هم ترکیب و به عنوان مزه دهنده استفاده کنید . |
| 3. | سینه مرغ را با یک چاقوی تیز با فاصله ببرید . با قاشق بیش از نصف مخلوط روغن ( مرحله ۲ ) را روی آنها ریخته و بهم بزنیدتا مخلوط شو |
| 4. | بادمجان و باقی سبزیجات را با هم ترکیب نموده، در باقیمانده مخلوط روغن بریزید و بهم بزنید. . مرغ و سبزیجات را به مدت ۳۰ دقیقه به همین حالت رها کنید تا ترد شوند . |
| 5. | سینه های مرغ و سبزیجات را روی کباب پز و کباب پز سیمی داغ به مدت ۲۰ دقیقه کباب و گاه گاهی آنرا زیر و رو کنید تا وقتی رنگ آنها قهوه ای طلایی شده و ترد شوند.یا می توانید آنرا در قابلمه تابه ای لبه دار روی اجاق بپزید . |
| 6. | برش های نان را با روغن زیتون آغشته و بپزید تا طلایی رنگ شوند. |
| 7. | مقداری روغن زیتون بصورت قطره قطره روی مرغ و سبزیجات پخته شده ریخته و آنرا گرم یا سرد با نان برشته سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید