
یک عدد بادمجان کوچک ، قاچ شده | |
دو حبه سیر ، له شده | |
پوست کاملا رنده شده نصف لیمو | |
یک قاشق غذاخوری نعناع خردشده تازه | |
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲عدد کدوی متوسط ، قاچ شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط ، چهارقاچ | |
یک عدد پیاز رازیانه کوچک ، ضخیم بریده شده | |
یک عدد پیاز قرمز بزرگ ، ضخیم بریده شده | |
یک قرص نان سیاباتا (نان ایتالیایی با روغن زیتون) یا یک عدد باگت فرانسوی ، قاچ شده | |
روغن زیتون | |
نمک و فلفل |
1. | ۱قطعات بادمجان را در یک آبکش گذاشته ، روی آن نمک بپاشید .و به مدت ۳۰ دقیقه روی یک کاسه بگذارید تا آب آن کشیده شود. سپس آنرا آب کشیده و خشک کنید .این کار تلخی بادمجان را از بین می برد . |
2. | سیر ، پوست لیمو ،نعناع و روغن زیتون را با هم ترکیب و به عنوان مزه دهنده استفاده کنید . |
3. | سینه مرغ را با یک چاقوی تیز با فاصله ببرید . با قاشق بیش از نصف مخلوط روغن ( مرحله ۲ ) را روی آنها ریخته و بهم بزنیدتا مخلوط شو |
4. | بادمجان و باقی سبزیجات را با هم ترکیب نموده، در باقیمانده مخلوط روغن بریزید و بهم بزنید. . مرغ و سبزیجات را به مدت ۳۰ دقیقه به همین حالت رها کنید تا ترد شوند . |
5. | سینه های مرغ و سبزیجات را روی کباب پز و کباب پز سیمی داغ به مدت ۲۰ دقیقه کباب و گاه گاهی آنرا زیر و رو کنید تا وقتی رنگ آنها قهوه ای طلایی شده و ترد شوند.یا می توانید آنرا در قابلمه تابه ای لبه دار روی اجاق بپزید . |
6. | برش های نان را با روغن زیتون آغشته و بپزید تا طلایی رنگ شوند. |
7. | مقداری روغن زیتون بصورت قطره قطره روی مرغ و سبزیجات پخته شده ریخته و آنرا گرم یا سرد با نان برشته سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید