مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک عدد بادمجان کوچک ، قاچ شده
دو حبه سیر ، له شده
پوست کاملا رنده شده نصف لیمو
یک قاشق غذاخوری نعناع خردشده تازه
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲عدد کدوی متوسط ، قاچ شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط ، چهارقاچ
یک عدد پیاز رازیانه کوچک ، ضخیم بریده شده
یک عدد پیاز قرمز بزرگ ، ضخیم بریده شده
یک قرص نان سیاباتا (نان ایتالیایی با روغن زیتون) یا یک عدد باگت فرانسوی ، قاچ شده
روغن زیتون
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.۱قطعات بادمجان را در یک آبکش گذاشته ، روی آن نمک بپاشید .و به مدت ۳۰ دقیقه روی یک کاسه بگذارید تا آب آن کشیده شود. سپس آنرا آب کشیده و خشک کنید .این کار تلخی بادمجان را از بین می برد .
2.سیر ، پوست لیمو ،نعناع و روغن زیتون را با هم ترکیب و به عنوان مزه دهنده استفاده کنید .
3.سینه مرغ را با یک چاقوی تیز با فاصله ببرید . با قاشق بیش از نصف مخلوط روغن ( مرحله ۲ ) را روی آنها ریخته و بهم بزنیدتا مخلوط شو
4.بادمجان و باقی سبزیجات را با هم ترکیب نموده، در باقیمانده مخلوط روغن بریزید و بهم بزنید. . مرغ و سبزیجات را به مدت ۳۰ دقیقه به همین حالت رها کنید تا ترد شوند .
5.سینه های مرغ و سبزیجات را روی کباب پز و کباب پز سیمی داغ به مدت ۲۰ دقیقه کباب و گاه گاهی آنرا زیر و رو کنید تا وقتی رنگ آنها قهوه ای طلایی شده و ترد شوند.یا می توانید آنرا در قابلمه 
تابه ای لبه دار روی اجاق بپزید .
6.برش های نان را با روغن زیتون آغشته و بپزید تا طلایی رنگ شوند.
7.مقداری روغن زیتون بصورت قطره قطره روی مرغ و سبزیجات پخته شده ریخته و آنرا گرم یا سرد با نان برشته سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.