مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
۲۵۰ گرم بلال مینیاتوری
۲۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک قاشق غذاخوری عسل
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان
فلفل
برنج یا رشته چینی تخم مرغی پخته، برای سرو

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، سینه مرغ را از طول به تکه های باریک تقسیم کنید.
2.بلال ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید سر و ته غلاف های نخود سبز را کنده و دور بریزید.
3.روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم شده، حرارت دهید.
4.مرغ ها را داخل وُک ریخته و با حرارت زیاد مدام هم بزنید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید.
5.بلال و غلاف خوراکی نخود فرنگی را به آن اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط به مدت ۵ تا ۸ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا کاملاً بپزند. سبزیجات باید حالت ترد داشته باشند و له نشوند.
6.سویا سس و عسل را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید.
7.مخلوط را به همراه دانه آفتابگردان داخل وُک بریزید.
8.فلفل را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه مخلوط را کاملاً هم بزنید.
9.خوراک را با برنج یا رشته چینی تخم مرغی سرو نمایید.

مرغ و ذرت به سبک شرقی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.