مرغ و ذرت به سبک شرقی
۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
۲۵۰ گرم بلال مینیاتوری | |
۲۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
یک قاشق غذاخوری عسل | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان | |
فلفل | |
برنج یا رشته چینی تخم مرغی پخته، برای سرو |
1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، سینه مرغ را از طول به تکه های باریک تقسیم کنید. |
2. | بلال ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید سر و ته غلاف های نخود سبز را کنده و دور بریزید. |
3. | روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم شده، حرارت دهید. |
4. | مرغ ها را داخل وُک ریخته و با حرارت زیاد مدام هم بزنید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید. |
5. | بلال و غلاف خوراکی نخود فرنگی را به آن اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط به مدت ۵ تا ۸ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا کاملاً بپزند. سبزیجات باید حالت ترد داشته باشند و له نشوند. |
6. | سویا سس و عسل را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. |
7. | مخلوط را به همراه دانه آفتابگردان داخل وُک بریزید. |
8. | فلفل را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه مخلوط را کاملاً هم بزنید. |
9. | خوراک را با برنج یا رشته چینی تخم مرغی سرو نمایید. |
مرغ و ذرت به سبک شرقی
دیدگاهتان را بنویسید