مرغ و ذرت به سبک شرقی

| ۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
| ۲۵۰ گرم بلال مینیاتوری | |
| ۲۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
| یک قاشق غذاخوری عسل | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| یک قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان | |
| فلفل | |
| برنج یا رشته چینی تخم مرغی پخته، برای سرو |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، سینه مرغ را از طول به تکه های باریک تقسیم کنید. |
| 2. | بلال ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید سر و ته غلاف های نخود سبز را کنده و دور بریزید. |
| 3. | روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم شده، حرارت دهید. |
| 4. | مرغ ها را داخل وُک ریخته و با حرارت زیاد مدام هم بزنید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید. |
| 5. | بلال و غلاف خوراکی نخود فرنگی را به آن اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط به مدت ۵ تا ۸ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا کاملاً بپزند. سبزیجات باید حالت ترد داشته باشند و له نشوند. |
| 6. | سویا سس و عسل را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. |
| 7. | مخلوط را به همراه دانه آفتابگردان داخل وُک بریزید. |
| 8. | فلفل را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه مخلوط را کاملاً هم بزنید. |
| 9. | خوراک را با برنج یا رشته چینی تخم مرغی سرو نمایید. |
مرغ و ذرت به سبک شرقی
دیدگاهتان را بنویسید