مواد لازم و ترکیبات

۱۲ عدد نان ترتیلای بیات، باریک برش خرده
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد مرغ کوچک پخته، استخوان گرفته و لقمه ای خرد شده
سس سالسای سبز
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
یک قاشق چایخوری اورگانو یا آویشن تازه، ریز خرد شده
۴ حبه سیر، ریز خرد شده
¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
۳۵۰ گرم پودر پنیر، مانند چدار یا موزارلا
۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ
۱۱۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده
مواد لازم برای سرو :
۳۵۰ میلی لیتر خامه ترش
۳تا ۵ عدد پیازچه، باریک ورقه شده
فلفل چیلی ترشی

طرز تهیه

1.ترتیلای رشته شده را داخل ظرف مخصوص فر قرار دهید، به روغن آغشته کرده و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا ترد و طلایی شوند.
2.مرغ را داخل ظرف لعابی گود مخصوص فر که به آن کاسرول می گویند، به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتر بچینید، سپس نصف سالسا، گشنیز، اورگانو، سیر، زیره و مقداری پنیر روی مرغ بپاشید. یک لایه دیگر از این مواد اضافه کرده و روی آن ترتیلای رشته شده بریزید.
3.عصاره مرغ را روی همه مواد ریخته، سپس باقیمانده پنیر را روی آن بپاشید.
4.مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملاً گرم شود و پنیر روی آن طلایی گردد.
5.غذا را با خامه ترش، پیازچه و فلفل چیلی ترشی تزیین کرده و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.