
۱۲ عدد نان ترتیلای بیات، باریک برش خرده | |
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد مرغ کوچک پخته، استخوان گرفته و لقمه ای خرد شده | |
سس سالسای سبز | |
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
یک قاشق چایخوری اورگانو یا آویشن تازه، ریز خرد شده | |
۴ حبه سیر، ریز خرد شده | |
¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
۳۵۰ گرم پودر پنیر، مانند چدار یا موزارلا | |
۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
۱۱۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده | |
مواد لازم برای سرو : | |
۳۵۰ میلی لیتر خامه ترش | |
۳تا ۵ عدد پیازچه، باریک ورقه شده | |
فلفل چیلی ترشی |
1. | ترتیلای رشته شده را داخل ظرف مخصوص فر قرار دهید، به روغن آغشته کرده و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا ترد و طلایی شوند. |
2. | مرغ را داخل ظرف لعابی گود مخصوص فر که به آن کاسرول می گویند، به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتر بچینید، سپس نصف سالسا، گشنیز، اورگانو، سیر، زیره و مقداری پنیر روی مرغ بپاشید. یک لایه دیگر از این مواد اضافه کرده و روی آن ترتیلای رشته شده بریزید. |
3. | عصاره مرغ را روی همه مواد ریخته، سپس باقیمانده پنیر را روی آن بپاشید. |
4. | مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملاً گرم شود و پنیر روی آن طلایی گردد. |
5. | غذا را با خامه ترش، پیازچه و فلفل چیلی ترشی تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید