
| ۱۲ عدد نان ترتیلای بیات، باریک برش خرده | |
| یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد مرغ کوچک پخته، استخوان گرفته و لقمه ای خرد شده | |
| سس سالسای سبز | |
| ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری اورگانو یا آویشن تازه، ریز خرد شده | |
| ۴ حبه سیر، ریز خرد شده | |
| ¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
| ۳۵۰ گرم پودر پنیر، مانند چدار یا موزارلا | |
| ۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
| ۱۱۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| ۳۵۰ میلی لیتر خامه ترش | |
| ۳تا ۵ عدد پیازچه، باریک ورقه شده | |
| فلفل چیلی ترشی |
| 1. | ترتیلای رشته شده را داخل ظرف مخصوص فر قرار دهید، به روغن آغشته کرده و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا ترد و طلایی شوند. |
| 2. | مرغ را داخل ظرف لعابی گود مخصوص فر که به آن کاسرول می گویند، به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتر بچینید، سپس نصف سالسا، گشنیز، اورگانو، سیر، زیره و مقداری پنیر روی مرغ بپاشید. یک لایه دیگر از این مواد اضافه کرده و روی آن ترتیلای رشته شده بریزید. |
| 3. | عصاره مرغ را روی همه مواد ریخته، سپس باقیمانده پنیر را روی آن بپاشید. |
| 4. | مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملاً گرم شود و پنیر روی آن طلایی گردد. |
| 5. | غذا را با خامه ترش، پیازچه و فلفل چیلی ترشی تزیین کرده و سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید