مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز قرمز، حلقه شده
۱۷۵ گرم قارچ چتری، ورقه شده
۱۰۰ گرم بادام هندی
۷۵ گرم سویا سس زرد رنگ
گشنیز تازه برای تزیین
برنج پخته (کته) سفید برای سرو

طرز تهیه

1.با استفاده از چاقویی تیز، پوست سینه مرغ را جدا نمایید. مرغ را به قطعات کوچک لقمه ای خرد کنید.
2.روغن نباتی را درون یک ماهیتابه یا وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.قطعات مرغ را درون وُک بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
4.پیاز قرمز و قارچ را هم به وُک اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن مواد ادامه دهید.
5.بادام هندی را روی سینی فر بریزید و زیر حرارت متوسط گریل قرار دهید تا برشته شده، قهوه ای گردد و عطر آن بلند شود.
6.بادام هندی های تفت داده را به همراه سویا سس زرد رنگ داخل وُک بریزید و حرارت دهید.
7.اجازه دهید سس به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با بقیه مواد بجوشد و قل بخورد.
8.غذا را در کاسه های گرم مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز تازه تزیین کنید و داغ به همراه برنج پخته سفید (کته) سرو نمایید.

توصیه سر آشپز مرغ و بادام هندی

برای تهیه غذایی با صرفه می توانید ران مرغ بی استخوان را جایگزین سینه آن نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.