توصیه سر آشپز مرغ و بادام هندی
برای تهیه غذایی با صرفه می توانید ران مرغ بی استخوان را جایگزین سینه آن نمایید.
۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد پیاز قرمز، حلقه شده | |
۱۷۵ گرم قارچ چتری، ورقه شده | |
۱۰۰ گرم بادام هندی | |
۷۵ گرم سویا سس زرد رنگ | |
گشنیز تازه برای تزیین | |
برنج پخته (کته) سفید برای سرو |
1. | با استفاده از چاقویی تیز، پوست سینه مرغ را جدا نمایید. مرغ را به قطعات کوچک لقمه ای خرد کنید. |
2. | روغن نباتی را درون یک ماهیتابه یا وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
3. | قطعات مرغ را درون وُک بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. |
4. | پیاز قرمز و قارچ را هم به وُک اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن مواد ادامه دهید. |
5. | بادام هندی را روی سینی فر بریزید و زیر حرارت متوسط گریل قرار دهید تا برشته شده، قهوه ای گردد و عطر آن بلند شود. |
6. | بادام هندی های تفت داده را به همراه سویا سس زرد رنگ داخل وُک بریزید و حرارت دهید. |
7. | اجازه دهید سس به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با بقیه مواد بجوشد و قل بخورد. |
8. | غذا را در کاسه های گرم مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز تازه تزیین کنید و داغ به همراه برنج پخته سفید (کته) سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز مرغ و بادام هندی
برای تهیه غذایی با صرفه می توانید ران مرغ بی استخوان را جایگزین سینه آن نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید