مواد لازم و ترکیبات

۶ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان
۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه گرفته
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ
۴ عدد پیازچه
۲۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۱۰۰ گرم بلال مینیاتوری
یک عدد انبه بزرگ، رسیده و سفت
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
نمک و فلفل
پیاز کوهی برش خورده برای تزیین

طرز تهیه

1.مرغ ها را به صورت خلال های بلند و باریک خرد کنید و در یک کاسه بریزید. زنجبیل، سیر و فلفل چیلی را مخلوط کنید، سپس مخلوط چاشنی ها راروی مرغ ها بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به همه آنها آغشته شود.
2.فلفل دلمه ای را نازک خرد کنید و سپس آن را مورب ببرید. پیازچه را به صورت مورب حلقه کنید. غلاف خوراکی نخود فرنگی و ذرت ها را نیز به صورت اریب برش داده و نصف کنید. انبه را پوست بکنید، هسته آن را جدا کرده و گوشت میوه را باریک خرد کنید.
3.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. فلفل دلمه ای ها را افزوده و روی حرارت متوسط به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
4.پیازچه، غلاف نخود سبز و بلال را با بقیه مواد ترکیب کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.
5.سویا سس و روغن کنجد را مخلوط کرده و به ماهیتابه اضافه کنید. انبه را بیافزایید و به آرامی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا کاملاً گرم شوند.
6.نمک و فلفل غذا را اندازه کرده، روی آن را با پیاز کوهی تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

مرغ و انبه سرخ شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.