مرغ و انبه سرخ شده

| ۶ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان | |
| ۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه گرفته | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ | |
| ۴ عدد پیازچه | |
| ۲۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
| ۱۰۰ گرم بلال مینیاتوری | |
| یک عدد انبه بزرگ، رسیده و سفت | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| نمک و فلفل | |
| پیاز کوهی برش خورده برای تزیین |
| 1. | مرغ ها را به صورت خلال های بلند و باریک خرد کنید و در یک کاسه بریزید. زنجبیل، سیر و فلفل چیلی را مخلوط کنید، سپس مخلوط چاشنی ها راروی مرغ ها بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به همه آنها آغشته شود. |
| 2. | فلفل دلمه ای را نازک خرد کنید و سپس آن را مورب ببرید. پیازچه را به صورت مورب حلقه کنید. غلاف خوراکی نخود فرنگی و ذرت ها را نیز به صورت اریب برش داده و نصف کنید. انبه را پوست بکنید، هسته آن را جدا کرده و گوشت میوه را باریک خرد کنید. |
| 3. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. فلفل دلمه ای ها را افزوده و روی حرارت متوسط به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. |
| 4. | پیازچه، غلاف نخود سبز و بلال را با بقیه مواد ترکیب کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. |
| 5. | سویا سس و روغن کنجد را مخلوط کرده و به ماهیتابه اضافه کنید. انبه را بیافزایید و به آرامی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا کاملاً گرم شوند. |
| 6. | نمک و فلفل غذا را اندازه کرده، روی آن را با پیاز کوهی تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید