
| ۶ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان | |
| ۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
| یک حبه سیر، کوبیده شده | |
| یک عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته | |
| یک عدد فلفل دلمه ای بزرگ قرمز | |
| ۴ عدد پیازچه | |
| ۲۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
| ۱۰۰ گرم بلال ریز مینیاتوری | |
| یک عدد انبه رسیده سفت | |
| ۲قاشق غذاخوری روغن آفتاب گردان | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| نمک و فلفل | |
| پیاز کوهی برای تزیین |
| 1. | مرغ را به رشته های باریک و بلند خرد کرده و داخل کاسه ای قرار دهید. زنجبیل، سیر و چیلی را با هم مخلوط کرده، سپس با رشته های مرغ ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا به هم آغشته شوند. |
| 2. | فلفل دلمه ای را به شکل مورب و باریک برش دهید. پیازچه را نیز پاک کرده و اریب ببرید. بلال و غلاف خوراکی نخود فرنگی را نیز از وسط و به شکل مورب برش دهید. انبه را پوست کنده، هسته آن را جدا کرده و گوشت میوه راباریک خلال کنید. |
| 3. | روغن را داخل ماهیتابه روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. فلفل دلمه ای را اضافه کرده و روی حرارت متوسط به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. |
| 4. | پیازچه، غلاف خوراکی نخود فرنگی و بلال را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
| 5. | سویا سس و روغن کنجد را در یک کاسه، جداگانه با هم مخلوط کرده و به همراه باقیمانده مواد به ماهیتابه اضافه کنید. انبه را افزوده و به مدت ۱ دقیقه به آرامی هم بزنید تا کاملاً گرم شود. |
| 6. | نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیاز کوهی آن را تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید