مواد لازم و ترکیبات

۶ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان
۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته
یک عدد فلفل دلمه ای بزرگ قرمز
۴ عدد پیازچه
۲۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۱۰۰ گرم بلال ریز مینیاتوری
یک عدد انبه رسیده سفت
۲قاشق غذاخوری روغن آفتاب گردان
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
نمک و فلفل
پیاز کوهی برای تزیین

طرز تهیه

1.مرغ را به رشته های باریک و بلند خرد کرده و داخل کاسه ای قرار دهید. زنجبیل، سیر و چیلی را با هم مخلوط کرده، سپس با رشته های مرغ ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا به هم آغشته شوند.
2.فلفل دلمه ای را به شکل مورب و باریک برش دهید. پیازچه را نیز پاک کرده و اریب ببرید. بلال و غلاف خوراکی نخود فرنگی را نیز از وسط و به شکل مورب برش دهید. انبه را پوست کنده، هسته آن را جدا کرده و گوشت میوه راباریک خلال کنید.
3.روغن را داخل ماهیتابه روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. فلفل دلمه ای را اضافه کرده و روی حرارت متوسط به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
4.پیازچه، غلاف خوراکی نخود فرنگی و بلال را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
5.سویا سس و روغن کنجد را در یک کاسه، جداگانه با هم مخلوط کرده و به همراه باقیمانده مواد به ماهیتابه اضافه کنید. انبه را افزوده و به مدت ۱ دقیقه به آرامی هم بزنید تا کاملاً گرم شود.
6.نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیاز کوهی آن را تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.