مرغ هندی باربیکیو

۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری | |
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
½ قاشق چایخوری پودر زیره | |
یک قاشق غذاخوری شکر خام دانه درشت | |
مواد لازم برای سرو : | |
نان لواش گرم | |
برگ های سبز سالادی یا انواع کاهو | |
مواد لازم برای تهیه رایتای خیار : | |
¼ خیار | |
نمک به میزان لازم | |
۱۵۰ میلی لیتر ماست کم چرب | |
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی |
1. | سینه های مرغ را میان ۲ عدد کاغذ روغنی قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید. |
2. | خمیر کاری، روغن، شکر، زنجبیل و زیره را مخلوط کنید. مایه به دست آمده را به دو طرف مرغ ها بمالید. |
3. | برای تهیه رایتا، خیار را پوست بکنید و دانه های آن را با قاشق در آورید. گوشت خیار را رنده کرده، روی آن نمک بپاشید، داخل صافی بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. نمک آن را بشویید و آب اضافی خیارها را با چلاندن آنها بگیرید. آن را با ماست و پودر چیلی مخلوط کنید و تا زمان مصرف داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. |
4. | مرغ ها را داخل ظرف چرب شده باربیکیو بچینید و روی حرارت ذغال به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید، در طول پخت یکبار آنها را پشت و رو کنید. غذا را با نان، رایتا و سالاد سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید