مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
½ قاشق چایخوری پودر زیره
یک قاشق غذاخوری شکر خام دانه درشت
مواد لازم برای سرو :
نان لواش گرم
برگ های سبز سالادی یا انواع کاهو
مواد لازم برای تهیه رایتای خیار :
¼ خیار
نمک به میزان لازم
۱۵۰ میلی لیتر ماست کم چرب
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی

طرز تهیه

1.سینه های مرغ را میان ۲ عدد کاغذ روغنی قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید.
2.خمیر کاری، روغن، شکر، زنجبیل و زیره را مخلوط کنید. مایه به دست آمده را به دو طرف مرغ ها بمالید.
3.برای تهیه رایتا، خیار را پوست بکنید و دانه های آن را با قاشق در آورید. گوشت خیار را رنده کرده، روی آن نمک بپاشید، داخل صافی بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. نمک آن را بشویید و آب اضافی خیارها را با چلاندن آنها بگیرید. آن را با ماست و پودر چیلی مخلوط کنید و تا زمان مصرف داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
4.مرغ ها را داخل ظرف چرب شده باربیکیو بچینید و روی حرارت ذغال به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید، در طول پخت یکبار آنها را پشت و رو کنید. غذا را با نان، رایتا و سالاد سرو نمایید.

مرغ هندی باربیکیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.