مرغ هندی باربیکیو

| ۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
| ۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری | |
| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
| ½ قاشق چایخوری پودر زیره | |
| یک قاشق غذاخوری شکر خام دانه درشت | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| نان لواش گرم | |
| برگ های سبز سالادی یا انواع کاهو | |
| مواد لازم برای تهیه رایتای خیار : | |
| ¼ خیار | |
| نمک به میزان لازم | |
| ۱۵۰ میلی لیتر ماست کم چرب | |
| ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی |
| 1. | سینه های مرغ را میان ۲ عدد کاغذ روغنی قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید. |
| 2. | خمیر کاری، روغن، شکر، زنجبیل و زیره را مخلوط کنید. مایه به دست آمده را به دو طرف مرغ ها بمالید. |
| 3. | برای تهیه رایتا، خیار را پوست بکنید و دانه های آن را با قاشق در آورید. گوشت خیار را رنده کرده، روی آن نمک بپاشید، داخل صافی بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. نمک آن را بشویید و آب اضافی خیارها را با چلاندن آنها بگیرید. آن را با ماست و پودر چیلی مخلوط کنید و تا زمان مصرف داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. |
| 4. | مرغ ها را داخل ظرف چرب شده باربیکیو بچینید و روی حرارت ذغال به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید، در طول پخت یکبار آنها را پشت و رو کنید. غذا را با نان، رایتا و سالاد سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید