توصیه سرآشپز مرغ لیمویی
در صورت تمایل، از تکه های مرغ به جای برش های باریک استفاده کنید، کافیست آنها را داخل روغن با درب بسته ماهیتابه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملاً مغز پخت شوند.
روغن نباتی برای سرخ کردن غوطه ور | |
۶۵۰ گرم مرغ، بدون پوست و استخوان، باریک خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
۶ قاشق غذاخوری آب سرد | |
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه | |
½ قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
مواد لازم برای تزیین : | |
برش های لیمو سنگی | |
رشته های پیازچه |
1. | روغن را داخل یک وُک یا ماهیتابه گود ریخته و تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت حرارت دهید تاجاییکه یک تکه نان مکعبی کوچک را ظرف ۳۰ ثانیه برشته کند. |
2. | حرارت را کم کرده و برش های مرغ را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن به سبک شرقی تفت دهیدتا کاملاً پخته شوند. |
3. | مرغ ها را با یک قاشق سوراخ دار از ماهیتابه خارج کنید، آنها را کنار گذاشته و گرم نگه دارید. روغن داخل ماهیتابه را صاف کنید. |
4. | برای تهیه سس، آرد ذرت را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست درست شود. |
5. | آب لیمو و باقیمانده آب را به مخلوط داخل ماهیتابه اضافه کنید. |
6. | شکر را اضافه کرده و مخلوط را به جوش بیاورید، هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. |
7. | خمیر ذرت را افزوده و به جوش آورید. حرارت را کم کنید تا به آرامی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه قل بزند، مرتب هم بزنید تا غلیظ و شفاف شود. |
8. | مرغ را به ظرف مخصوص پذیرایی منقل کرده و روی آن، سس بریزید. با پیازچه و برش های لیمو غذا را تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز مرغ لیمویی
در صورت تمایل، از تکه های مرغ به جای برش های باریک استفاده کنید، کافیست آنها را داخل روغن با درب بسته ماهیتابه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملاً مغز پخت شوند.
دیدگاهتان را بنویسید