مرغ قلقلی با سس

| ۲ عدد سینه درشت مرغ، بدون پوست | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
| ½ ساقه کرفس، ریز خرد شده | |
| یک حبه سیر، کوبیده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| یک عدد تخم مرغ کوچک | |
| یک دسته پیازچه | |
| تعدادی پیازچه به شکل گل درآمده برای تزیین | |
| مواد لازم برای تهیه سس (برای فروبردن مواد داخل آن) : | |
| ۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
| یک قاشق چایخوری کنجد |
| 1. | مرغ را به تکه های ۲ سانتیمتری خرد کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه یا وُک حرارت داده و مرغ را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت زیاد در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. آن را با قاشق سوراخ دار از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. |
| 2. | پیاز شالوت، کرفس و سیر را به ماهیتابه افزوده، به مدت ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند. |
| 3. | مرغ، پیاز شالوت، کرفس و سیر را داخل غذاساز ریخته و ریز خرد کنید. یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق، مقدار کافی تخم مرغ برای غلیظ شدن مخلوط و به میزان لازم نمک و فلفل به آن بیافزایید. |
| 4. | پیازچه ها را پاک کرده و به قطعات ۵ سانتیمتری تقسیم کنید. برای تهیه سس ، سویا سس و کنجد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. |
| 5. | مرغ ها را به شکل گلوله و به اندازه یک گردو گرد کنید. روغن باقیمانده را داخل ماهیتابه حرارت داده و مرغ های قلقلی را به تعداد کم داخل روغن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. |
| 6. | پیازچه ها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانیکه شروع به نرم شدن کنند تفت دهید، سپس سویا سس غلیظ را در ماهیتابه تفت دهید. آنها را به همراه مرغ های قلقلی داغ و سس ریخته شده داخل جا سسی سرو نمایید. غذا را داخل ظرف چیده و با پیازچه های گل شده تزیین نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید