مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد سینه درشت مرغ، بدون پوست
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
½ ساقه کرفس، ریز خرد شده
یک حبه سیر، کوبیده شده
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک عدد تخم مرغ کوچک
یک دسته پیازچه
تعدادی پیازچه به شکل گل درآمده برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس (برای فروبردن مواد داخل آن) :
۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
یک قاشق چایخوری کنجد

طرز تهیه

1.مرغ را به تکه های ۲ سانتیمتری خرد کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه یا وُک حرارت داده و مرغ را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت زیاد در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. آن را با قاشق سوراخ دار از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
2.پیاز شالوت، کرفس و سیر را به ماهیتابه افزوده، به مدت ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.
3.مرغ، پیاز شالوت، کرفس و سیر را داخل غذاساز ریخته و ریز خرد کنید. یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق، مقدار کافی تخم مرغ برای غلیظ شدن مخلوط و به میزان لازم نمک و فلفل به آن بیافزایید.
4.پیازچه ها را پاک کرده و به قطعات ۵ سانتیمتری تقسیم کنید. برای تهیه سس ، سویا سس و کنجد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
5.مرغ ها را به شکل گلوله و به اندازه یک گردو گرد کنید. روغن باقیمانده را داخل ماهیتابه حرارت داده و مرغ های قلقلی را به تعداد کم داخل روغن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
6.پیازچه ها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانیکه شروع به نرم شدن کنند تفت دهید، سپس سویا سس غلیظ را در ماهیتابه تفت دهید. آنها را به همراه مرغ های قلقلی داغ و سس ریخته شده داخل جا سسی سرو نمایید. غذا را داخل ظرف چیده و با پیازچه های گل شده تزیین نمایید.

مرغ قلقلی با سس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.