مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک قوطی لیمو ناد یا لیمو ترش و لیموناد
۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
۲ قاشق چایخوری نمک سیر
۲ قاشق چایخوری سس سویا با سرکه
۴عدد گوشت مرغ لخم و مرغ یا فیله سینه
نمک و فلفل
رشته آرد با تخم مرغ
یک عدد فلفل سبز ،کاملاخرد شده
۲ عدد پیازچه ، قاچ قاچ شده

راهنمای پخت

1.لیمو ناد یا لیمو ترش و لیمو ناد ،سس گوجه فرنگی، نمک سیر و سس سویا را در یک ظرفی بزرگ بدون سوراخ ترکیب کنید.
2.گوشت مرغ را درون ظرف گذاشته و مطمئن شوید که کاملا به معجون ترد کننده آغشته شود .
3.گوشت و ترد کننده را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید .سپس بیرون آورده، روی آنرا بپوشانید و به مدت نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید .
4.مرغ را روی ذغال نیمه گرم به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید . سپس آنرا زیر و رو کرده و ۱۰ دقیقه دیگر پشت آنرا کباب کنید .
5.گوشت پخته را از روی کباب پز برداشته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در یک گوشه بگذارید .
6.باریکه های فلفل سبز و پیازچه روی آن ریخته و با رشته آرد و تخم مرغ سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.