
| یک قوطی لیمو ناد یا لیمو ترش و لیموناد | |
| ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی | |
| ۲ قاشق چایخوری نمک سیر | |
| ۲ قاشق چایخوری سس سویا با سرکه | |
| ۴عدد گوشت مرغ لخم و مرغ یا فیله سینه | |
| نمک و فلفل | |
| رشته آرد با تخم مرغ | |
| یک عدد فلفل سبز ،کاملاخرد شده | |
| ۲ عدد پیازچه ، قاچ قاچ شده |
| 1. | لیمو ناد یا لیمو ترش و لیمو ناد ،سس گوجه فرنگی، نمک سیر و سس سویا را در یک ظرفی بزرگ بدون سوراخ ترکیب کنید. |
| 2. | گوشت مرغ را درون ظرف گذاشته و مطمئن شوید که کاملا به معجون ترد کننده آغشته شود . |
| 3. | گوشت و ترد کننده را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید .سپس بیرون آورده، روی آنرا بپوشانید و به مدت نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید . |
| 4. | مرغ را روی ذغال نیمه گرم به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید . سپس آنرا زیر و رو کرده و ۱۰ دقیقه دیگر پشت آنرا کباب کنید . |
| 5. | گوشت پخته را از روی کباب پز برداشته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در یک گوشه بگذارید . |
| 6. | باریکه های فلفل سبز و پیازچه روی آن ریخته و با رشته آرد و تخم مرغ سرو کنید . |
دیدگاهتان را بنویسید