
| ۱۷۵ گرم ماکارونی کوتاه، یا دیگر اشکال کوتاه پاستا | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی، بعلاوه مقداری برای آغشتن داخل صدف | |
| یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
| ۳ ورقه نازک گوشت خالص غیر دودی یا ژامبون، خرد شده | |
| ۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای، باریک ورقه شده یا خرد شده | |
| ۱۷۵ گرم مرغ پخته، مکعبی شده | |
| ۱۷۵ میلی لیتر خامه ترش | |
| ۴ قاشق غذاخوری خرده نان خشک | |
| ۶۰ گرم پنیر چدار کهنه، رنده شده | |
| نمک و فلفل | |
| شاخه ریز و تازه جعفری برای تزیین |
| 1. | پاستا را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن در قابلمه ای بزرگ از آب و نمک به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. آن را آبکش کرده و دوباره به قابلمه برگردانید. |
| 2. | فر را روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ریخته و با حرارت متوسط گرم کنید و پیاز را داخل آن سرخ کنید. ژامبون و قارچ را اضافه کرده به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید و یکی دوبار آن را هم بزنید. |
| 3. | پاستا، مرغ و خامه ترش را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
| 4. | ۴عدد پوسته یزرگ صدف را به روغن آغشته کنید. با قاشق مخلوط را داخل صدف قرار داده و برآمدگی مرتبی روی آن درست کنید. |
| 5. | پنیر و خرده نان را با هم مخلوط کرده و بر روی مواد داخل صدف بپاشید. مخلوط پنیر را روی مخلوط مرغ و پاستا به آرامی فشار داده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه زیر گریل قرار دهید تا طلایی و برشته شود. غذا را با برگ جعفری تزیین نموده و گرم سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید