مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم ماکارونی کوتاه، یا دیگر اشکال کوتاه پاستا
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی، بعلاوه مقداری برای آغشتن داخل صدف
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
۳ ورقه نازک گوشت خالص غیر دودی یا ژامبون، خرد شده
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای، باریک ورقه شده یا خرد شده
۱۷۵ گرم مرغ پخته، مکعبی شده
۱۷۵ میلی لیتر خامه ترش
۴ قاشق غذاخوری خرده نان خشک
۶۰ گرم پنیر چدار کهنه، رنده شده
نمک و فلفل
شاخه ریز و تازه جعفری برای تزیین

طرز تهیه

1.پاستا را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن در قابلمه ای بزرگ از آب و نمک به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. آن را آبکش کرده و دوباره به قابلمه برگردانید.
2.فر را روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ریخته و با حرارت متوسط گرم کنید و پیاز را داخل آن سرخ کنید. ژامبون و قارچ را اضافه کرده به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید و یکی دوبار آن را هم بزنید.
3.پاستا، مرغ و خامه ترش را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
4.۴عدد پوسته یزرگ صدف را به روغن آغشته کنید. با قاشق مخلوط را داخل صدف قرار داده و برآمدگی مرتبی روی آن درست کنید.
5.پنیر و خرده نان را با هم مخلوط کرده و بر روی مواد داخل صدف بپاشید. مخلوط پنیر را روی مخلوط مرغ و پاستا به آرامی فشار داده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه زیر گریل قرار دهید تا طلایی و برشته شود. غذا را با برگ جعفری تزیین نموده و گرم سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.