مواد لازم و ترکیبات

۴حبه سیر، له شده
۴عدد پیاز شالوت، خرد شده
۲ عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه گرفته و خرد شده
یک عدد ساقه لیمو، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
یک قاشق چایخوری خمیر میگو
½ قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق غذاخوری خمیر تمبر هندی
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۸ تکه ساق ران کوچک مرغ
۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
یک قاشق غذاخوری کره نرم بادام زمینی
نمک و فلفل
۴قاشق غذاخوری بادام زمینی تفت داده، خرد شده
سبزیجات تفت داده و نودل جوشانده برای سرو

طرز تهیه

1.سیر، پیاز شالوت، فلفل های چیلی، ساقه لیمو، گشنیز و خمیر میگو را داخل یک هاون ریخته و خوب بکوبید تا به شکل خمیر نرمی درآید.
2.روغن را داخل یک ماهیتابه پهن گرم کنید. ران های مرغ را اضافه کرده و زیر ورو کنید تا همه جای آنها طلایی شود. مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و داغ نگه دارید، روغن داخل ماهیتابه را جمع کرده و دور بریزید.
3.خمیر ادویه را که در هاون درست کرده اید، درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. عصاره مرغ را افزوده و هم بزنید، ران های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید.
4.ماهیتابه را به جوش آورده و درب آن را محکم ببندید، حرارت را کم کرده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید، مرتب مواد را هم بزنید تا مرغ کاملاً ترد شده و بپزد. سس ماهی و کره بادام زمینی را افزوده و هم بزنید، مواد را به جوش آورده و ۱۰ دقیقه دیگر به آرامی به جوشاندن ادامه دهید.
5.نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بادام زمینی تفت داده را روی مرغ بریزید. غذا را داغ و به همراه سبزیجات رنگین و نودل آماده سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.