مرغ سیردار پرادویه

| ۴حبه سیر، له شده | |
| ۴عدد پیاز شالوت، خرد شده | |
| ۲ عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه گرفته و خرد شده | |
| یک عدد ساقه لیمو، ریز خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری خمیر میگو | |
| ½ قاشق چایخوری پودر دارچین | |
| یک قاشق غذاخوری خمیر تمبر هندی | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۸ تکه ساق ران کوچک مرغ | |
| ۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
| یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
| یک قاشق غذاخوری کره نرم بادام زمینی | |
| نمک و فلفل | |
| ۴قاشق غذاخوری بادام زمینی تفت داده، خرد شده | |
| سبزیجات تفت داده و نودل جوشانده برای سرو |
| 1. | سیر، پیاز شالوت، فلفل های چیلی، ساقه لیمو، گشنیز و خمیر میگو را داخل یک هاون ریخته و خوب بکوبید تا به شکل خمیر نرمی درآید. |
| 2. | روغن را داخل یک ماهیتابه پهن گرم کنید. ران های مرغ را اضافه کرده و زیر ورو کنید تا همه جای آنها طلایی شود. مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و داغ نگه دارید، روغن داخل ماهیتابه را جمع کرده و دور بریزید. |
| 3. | خمیر ادویه را که در هاون درست کرده اید، درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. عصاره مرغ را افزوده و هم بزنید، ران های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید. |
| 4. | ماهیتابه را به جوش آورده و درب آن را محکم ببندید، حرارت را کم کرده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید، مرتب مواد را هم بزنید تا مرغ کاملاً ترد شده و بپزد. سس ماهی و کره بادام زمینی را افزوده و هم بزنید، مواد را به جوش آورده و ۱۰ دقیقه دیگر به آرامی به جوشاندن ادامه دهید. |
| 5. | نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بادام زمینی تفت داده را روی مرغ بریزید. غذا را داغ و به همراه سبزیجات رنگین و نودل آماده سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید