مرغ سرکه ای

| ۸ عدد ران مرغ با استخوان کوچک | |
| عصاره مرغ | |
| ۱۵ تا ۲۰ حبه سیر با پوست | |
| ۱۵ تا ۲۰ حبه سیر با پوست | |
| ½ قاشق چایخوری پودر میخک | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر اورگانوی خشک شده یا ½ قاشق چایخوری برگ بوی کوبیده شده یا پودر شده | |
| حدود ½ قاشق چایخوری نمک | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| یک قاشق چایخوری دانه زیره، کمی برشته شده | |
| یک قاشق غذاخوری آرد بعلاوه مقداری اضافه برای پاشیدن روی مرغ | |
| ۳ تا ۴ عدد پیاز، نازک حلقه شده | |
| فلفل چیلی تازه ترجیحاً نوع زرد آن، دانه گرفته و حلقه شده | |
| روغن نباتی برای سرخ کردن | |
| ۱۰۰ میلی لیتر سرکه سیب |
| 1. | مرغ ها را در ماهیتابه ای بریزید و روی آن را با مقدار کافی عصاره مرغ بپوشانید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشانید. تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مرغ ها سرد شوند و دوباره به پخت مرغ ها در عصاره مرغ ادامه دهید. |
| 2. | در همین فاصله، سیرها را با پوست در یک ماهیتابه خشک تفت دهید تا سطح سیرها کمی طلایی شود و مغز آنها نرم شود. سپس اجازه دهید خنک شوند. با فشار مغز سیرها را از پوست جدا کنید و داخل یک کاسه بریزید. |
| 3. | سیرها، فلفل، پودر میخک، اورگانو، نمک، آب لیمو و ¾ قاشق چایخوری زیره را در آسیاب بریزید. به آن آرد اضافه کنید. |
| 4. | وقتی مرغ ها خنک شدند، آنها را از عصاره مرغ خارج کرده و آبکش کنید. آب مرغ را کنار بگذارید. مرغ ها را با دو سوم مخلوط سیر و ادویه آغشته کنید و در حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرند. |
| 5. | پیاز و فلفل چیلی را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سرکه و باقیمانده زیره را افزوده، چند دقیقه تفت دهید، سپس عصاره مرغ و باقیمانده مخلوط سیر و ادویه را اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بجوشانید و هم بزنید. |
| 6. | مرغ ها را در آرد بغلطانید و آنها را در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند، سپس از ماهیتابه خارج کنید و با مخلوط پیاز سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید