مواد لازم و ترکیبات

۸ عدد ران مرغ با استخوان کوچک
عصاره مرغ
۱۵ تا ۲۰ حبه سیر با پوست
۱۵ تا ۲۰ حبه سیر با پوست
½ قاشق چایخوری پودر میخک
۲ قاشق چایخوری پودر اورگانوی خشک شده یا ½ قاشق چایخوری برگ بوی کوبیده شده یا پودر شده
حدود ½ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق چایخوری دانه زیره، کمی برشته شده
یک قاشق غذاخوری آرد بعلاوه مقداری اضافه برای پاشیدن روی مرغ
۳ تا ۴ عدد پیاز، نازک حلقه شده
فلفل چیلی تازه ترجیحاً نوع زرد آن، دانه گرفته و حلقه شده
روغن نباتی برای سرخ کردن
۱۰۰ میلی لیتر سرکه سیب

طرز تهیه

1.مرغ ها را در ماهیتابه ای بریزید و روی آن را با مقدار کافی عصاره مرغ بپوشانید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشانید. تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مرغ ها سرد شوند و دوباره به پخت مرغ ها در عصاره مرغ ادامه دهید.
2.در همین فاصله، سیرها را با پوست در یک ماهیتابه خشک تفت دهید تا سطح سیرها کمی طلایی شود و مغز آنها نرم شود. سپس اجازه دهید خنک شوند. با فشار مغز سیرها را از پوست جدا کنید و داخل یک کاسه بریزید.
3.سیرها، فلفل، پودر میخک، اورگانو، نمک، آب لیمو و ¾ قاشق چایخوری زیره را در آسیاب بریزید. به آن آرد اضافه کنید.
4.وقتی مرغ ها خنک شدند، آنها را از عصاره مرغ خارج کرده و آبکش کنید. آب مرغ را کنار بگذارید. مرغ ها را با دو سوم مخلوط سیر و ادویه آغشته کنید و در حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرند.
5.پیاز و فلفل چیلی را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سرکه و باقیمانده زیره را افزوده، چند دقیقه تفت دهید، سپس عصاره مرغ و باقیمانده مخلوط سیر و ادویه را اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بجوشانید و هم بزنید.
6.مرغ ها را در آرد بغلطانید و آنها را در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند، سپس از ماهیتابه خارج کنید و با مخلوط پیاز سرو نمایید.

مرغ سرکه ای

خرید بسته های غذایی اقتصادی در باگسی من

آموزش لوبیا چشم بلبلی هندی

لوبیای چشم بلبلی باگسی من

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.