توصیه سر آشپز مرغ سرخ شده زنجبیلی
دقت کنید در مرحله ۴و بعد از افزودن پرتقال، پخت را متوقف کنید زیرا حرارت، باعث له شدن پره های پرتقال می شود.
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک عدد پیاز، حلقه شده | |
۱۷۵ گرم هویج، خلال شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
۳۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان و پوست | |
۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، پوست کنده و رنده شده | |
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
یک قاشق غذاخوری شکر دمرارا (کریستالی زرد) | |
۱۰۰ میلی لیتر آب پرتقال | |
یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
یک عدد پرتقال، پوست هر پره کنده شده | |
پیاز کوهی chive ریز خرد شده، برای تزیین |
1. | روغن را در یک وُک گرم شده حرارت دهید. پیاز، هویج و سیر را اضافه کرده و با حرارت زیاد به مدت ۳ دقیقه به سبک شرقی آنها را تفت دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. |
2. | مرغ را به قطعات کوچک و باریک تقسیم کنید و آنها را به همراه زنجبیل تازه و پودر زنجبیل به وُک اضافه کنید. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا زمانیکه مرغ ها کاملاً پخته شده و به رنگ طلایی درآیند. |
3. | رب گوجه فرنگی، شکر، آب پرتقال و آرد ذرت را در یک کاسه با هم مخلوط نمایید. مخلوط را داخل وُک ریخته و حرارت دهید تا شروع به قل زدن کند و غلیظ شود. |
4. | تکه های پرتقال را اضافه کرده و با دقت وُک را تکان دهید تا مواد با هم ترکیب شوند. |
5. | غذا را در بشقاب های گرم مخصوص پذیرایی ریخته و با پیاز کوهی تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز مرغ سرخ شده زنجبیلی
دقت کنید در مرحله ۴و بعد از افزودن پرتقال، پخت را متوقف کنید زیرا حرارت، باعث له شدن پره های پرتقال می شود.
دیدگاهتان را بنویسید