مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه مرغ ، پوست کنده و بی استخوان
۲ قاشق غذا خوری خمیر کاری
۱ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
یک قاشق چایخوری زنجبیل سائیده شده
نصف قاشق چایخوری زیره سائیده شده
برای سرو کردن
نان
برگهای کاهوی سبز
رایتای خیار
ربع یک خیار
نمک
۱۵۰ میلی لیتر ماست طبیعی کم چربی
ربع قاشق چایخوری پودر فلفل

راهنمای پخت

1.سینه های مرغ را بین ۲ لایه کاغذ مخصوص پخت یا پلاستیک فریزر گذاشته و با قسمت صاف چکش چوبی یا وردنه آنرا بکوبید تا پهن شود .
2.خمیر کاری ، روغن ، شکر ، سرکه و زیره را دریک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید . این مخلوط را روی هر دو طرف مرغها پخش کرده و تا زمان لزوم آنرا در یک گوشه بگذارید .
3.برای درست کردن رایتا ، خیار را پوست کنده و دانه های آنرا بوسیله قاشق خالی کنید . باقیمانده از خیار را رنده کرده ، روی آن نمک بپاشید و در یک آبکش قرار بگذارید مدت ۱۰ دقیقه در همین حال بماند . سپس نمک ها را بشویید و بوسیله ی فشار دادن خیار ها با ته لیوان یا پشت قاشق آب باقیمانده آن را هم بگیرید .
4.در یک کاسه کوچک ، خیار رنده شده و ماست و را مخلوط و همراه پودر فلفل ، آنها را بهم بزنید . بگذارید تا زمان نیاز ،سرد بشود .
5.میله های کباب پز را روغنی کرده و مرغها را برای ۱۰ دقیقه روی زغال داغ کباب کنید و یکبار هم سیخها را بچرخانید
6.روی کباب پز ، نان را گرم کنید.
7.مرغها را با نان ، رایتا و برگهای کاهوی تازه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.