
| ۴ عدد سینه مرغ ، پوست کنده و بی استخوان | |
| ۲ قاشق غذا خوری خمیر کاری | |
| ۱ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک قاشق غذا خوری شکر قهوه ای | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل سائیده شده | |
| نصف قاشق چایخوری زیره سائیده شده | |
| برای سرو کردن | |
| نان | |
| برگهای کاهوی سبز | |
| رایتای خیار | |
| ربع یک خیار | |
| نمک | |
| ۱۵۰ میلی لیتر ماست طبیعی کم چربی | |
| ربع قاشق چایخوری پودر فلفل |
| 1. | سینه های مرغ را بین ۲ لایه کاغذ مخصوص پخت یا پلاستیک فریزر گذاشته و با قسمت صاف چکش چوبی یا وردنه آنرا بکوبید تا پهن شود . |
| 2. | خمیر کاری ، روغن ، شکر ، سرکه و زیره را دریک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید . این مخلوط را روی هر دو طرف مرغها پخش کرده و تا زمان لزوم آنرا در یک گوشه بگذارید . |
| 3. | برای درست کردن رایتا ، خیار را پوست کنده و دانه های آنرا بوسیله قاشق خالی کنید . باقیمانده از خیار را رنده کرده ، روی آن نمک بپاشید و در یک آبکش قرار بگذارید مدت ۱۰ دقیقه در همین حال بماند . سپس نمک ها را بشویید و بوسیله ی فشار دادن خیار ها با ته لیوان یا پشت قاشق آب باقیمانده آن را هم بگیرید . |
| 4. | در یک کاسه کوچک ، خیار رنده شده و ماست و را مخلوط و همراه پودر فلفل ، آنها را بهم بزنید . بگذارید تا زمان نیاز ،سرد بشود . |
| 5. | میله های کباب پز را روغنی کرده و مرغها را برای ۱۰ دقیقه روی زغال داغ کباب کنید و یکبار هم سیخها را بچرخانید |
| 6. | روی کباب پز ، نان را گرم کنید. |
| 7. | مرغها را با نان ، رایتا و برگهای کاهوی تازه سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید