
۴ عدد سینه مرغ ، پوست کنده و بی استخوان | |
۲ قاشق غذا خوری خمیر کاری | |
۱ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک قاشق غذا خوری شکر قهوه ای | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل سائیده شده | |
نصف قاشق چایخوری زیره سائیده شده | |
برای سرو کردن | |
نان | |
برگهای کاهوی سبز | |
رایتای خیار | |
ربع یک خیار | |
نمک | |
۱۵۰ میلی لیتر ماست طبیعی کم چربی | |
ربع قاشق چایخوری پودر فلفل |
1. | سینه های مرغ را بین ۲ لایه کاغذ مخصوص پخت یا پلاستیک فریزر گذاشته و با قسمت صاف چکش چوبی یا وردنه آنرا بکوبید تا پهن شود . |
2. | خمیر کاری ، روغن ، شکر ، سرکه و زیره را دریک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید . این مخلوط را روی هر دو طرف مرغها پخش کرده و تا زمان لزوم آنرا در یک گوشه بگذارید . |
3. | برای درست کردن رایتا ، خیار را پوست کنده و دانه های آنرا بوسیله قاشق خالی کنید . باقیمانده از خیار را رنده کرده ، روی آن نمک بپاشید و در یک آبکش قرار بگذارید مدت ۱۰ دقیقه در همین حال بماند . سپس نمک ها را بشویید و بوسیله ی فشار دادن خیار ها با ته لیوان یا پشت قاشق آب باقیمانده آن را هم بگیرید . |
4. | در یک کاسه کوچک ، خیار رنده شده و ماست و را مخلوط و همراه پودر فلفل ، آنها را بهم بزنید . بگذارید تا زمان نیاز ،سرد بشود . |
5. | میله های کباب پز را روغنی کرده و مرغها را برای ۱۰ دقیقه روی زغال داغ کباب کنید و یکبار هم سیخها را بچرخانید |
6. | روی کباب پز ، نان را گرم کنید. |
7. | مرغها را با نان ، رایتا و برگهای کاهوی تازه سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید