مواد لازم و ترکیبات

۱۰ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان
یک عدد پیاز
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، سبز و زرد (از هر کدام یک عدد)
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
فلفل
نان گندم کامل و سالاد برای سرو

طرز تهیه

1.با یک کارد تیز، ران مرغ را به اندازه لقمه ای خرد کنید.
2.پیاز را پوست کرده و باریک خلال کنید. فلفل دلمه ای ها را نصف کرده و دانه های آن را خارج کنید و به شکل لوزی های کوچک خرد نمایید.
3.روغن آفتابگردان را داخل ماهیتابه ای کم عمق حرارت دهید. هنگامی که داغ شد، مرغ و پیاز را سریع سرخ کنید تا طلایی شوند.
4.فلفل دلمه ای ها را افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به پخت ادامه دهید، سپس گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مخلوط مرغ و سبزیجات را با فلفل طعم دار نمایید.
5.درب ماهیتابه را محکم ببندید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد تا مرغ و سبزیجات نرم شوند. مخلوط را از ماهیتابه خارج کرده و مرغ رنگارنگ را داغ همراه نان گندم کامل و سالاد سبز سرو نمایید.

توصیه سرآشپز مرغ رنگارنگ

اگر تصمیم دارید این غذا را برای کودکان تهیه نمایید، می توانید مرغ را به قطعات ریز خرد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.