توصیه سرآشپز مرغ رنگارنگ
اگر تصمیم دارید این غذا را برای کودکان تهیه نمایید، می توانید مرغ را به قطعات ریز خرد کنید.
۱۰ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان | |
یک عدد پیاز | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، سبز و زرد (از هر کدام یک عدد) | |
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده | |
فلفل | |
نان گندم کامل و سالاد برای سرو |
1. | با یک کارد تیز، ران مرغ را به اندازه لقمه ای خرد کنید. |
2. | پیاز را پوست کرده و باریک خلال کنید. فلفل دلمه ای ها را نصف کرده و دانه های آن را خارج کنید و به شکل لوزی های کوچک خرد نمایید. |
3. | روغن آفتابگردان را داخل ماهیتابه ای کم عمق حرارت دهید. هنگامی که داغ شد، مرغ و پیاز را سریع سرخ کنید تا طلایی شوند. |
4. | فلفل دلمه ای ها را افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به پخت ادامه دهید، سپس گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مخلوط مرغ و سبزیجات را با فلفل طعم دار نمایید. |
5. | درب ماهیتابه را محکم ببندید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد تا مرغ و سبزیجات نرم شوند. مخلوط را از ماهیتابه خارج کرده و مرغ رنگارنگ را داغ همراه نان گندم کامل و سالاد سبز سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز مرغ رنگارنگ
اگر تصمیم دارید این غذا را برای کودکان تهیه نمایید، می توانید مرغ را به قطعات ریز خرد کنید.
دیدگاهتان را بنویسید