
| یک عدد مرغ، به ۴ قسمت خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی با تندی ملایم | |
| یک قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
| آب و پوست یک عدد پرتقال | |
| آب ۳ عدد لیمو ترش | |
| مقداری شکر | |
| ۸ تا ۱۰ حبه سیر، درشت خرد شده | |
| یک دسته گشنیز، درشت خرد شده | |
| ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص | |
| ۵۰ میلی لیتر آب آناناس | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| ساقه ریز و تازه گشنیز | |
| برش های لیمو | |
| سالاد گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و پیازچه |
| 1. | مرغ ها را در یک ظرف غیر فلزی قرار دهید. برای تهیه مایه مخصوص خواباندن مرغ، باقیمانده مواد را داخل یک کاسه با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. |
| 2. | مایه مخصوص خواباندن را بر روی مرغ ها ریخته، آنها را زیر و رو کنید و حداقل به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا به مواد آغشته شوند. در صورت امکان مواد را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً بهم آغشته شوند. |
| 3. | مرغ ها را از مایه بیرون آورده و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، آب آنها را خوب خشک کنید. |
| 4. | مرغ ها را روی سینی مخصوص گریل قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زیر حرارت گریل از قبل گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزند. یکبار آنها را زیر و رو کنید. همچنین می توانید مرغ را داخل ماهیتابه شیاردار پخته و با قلم مو از مایه بر روی مرغ بمالید. با یک سیخ در ضخیمترین قسمت مرغ سوراخی ایجاد کنید، آبی که از آن خارج می شود باید تمیز و بدون خونابه باشد تا مطمئن شوید مرغ پخته است. |
| 5. | غذا را با گشنیز تزیین کرده و به همراه برش های لیمو و سالاد تازه گوجه سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید