
یک عدد مرغ، به ۴ قسمت خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی با تندی ملایم | |
یک قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا | |
۲ قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
آب و پوست یک عدد پرتقال | |
آب ۳ عدد لیمو ترش | |
مقداری شکر | |
۸ تا ۱۰ حبه سیر، درشت خرد شده | |
یک دسته گشنیز، درشت خرد شده | |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص | |
۵۰ میلی لیتر آب آناناس | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای سرو : | |
ساقه ریز و تازه گشنیز | |
برش های لیمو | |
سالاد گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و پیازچه |
1. | مرغ ها را در یک ظرف غیر فلزی قرار دهید. برای تهیه مایه مخصوص خواباندن مرغ، باقیمانده مواد را داخل یک کاسه با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. |
2. | مایه مخصوص خواباندن را بر روی مرغ ها ریخته، آنها را زیر و رو کنید و حداقل به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا به مواد آغشته شوند. در صورت امکان مواد را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً بهم آغشته شوند. |
3. | مرغ ها را از مایه بیرون آورده و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، آب آنها را خوب خشک کنید. |
4. | مرغ ها را روی سینی مخصوص گریل قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زیر حرارت گریل از قبل گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزند. یکبار آنها را زیر و رو کنید. همچنین می توانید مرغ را داخل ماهیتابه شیاردار پخته و با قلم مو از مایه بر روی مرغ بمالید. با یک سیخ در ضخیمترین قسمت مرغ سوراخی ایجاد کنید، آبی که از آن خارج می شود باید تمیز و بدون خونابه باشد تا مطمئن شوید مرغ پخته است. |
5. | غذا را با گشنیز تزیین کرده و به همراه برش های لیمو و سالاد تازه گوجه سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید