مواد لازم و ترکیبات

یک عدد مرغ، به ۴ قسمت خرد شده
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی با تندی ملایم
یک قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
۲ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
آب و پوست یک عدد پرتقال
آب ۳ عدد لیمو ترش
مقداری شکر
۸ تا ۱۰ حبه سیر، درشت خرد شده
یک دسته گشنیز، درشت خرد شده
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص
۵۰ میلی لیتر آب آناناس
نمک و فلفل
مواد لازم برای سرو :
ساقه ریز و تازه گشنیز
برش های لیمو
سالاد گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و پیازچه

طرز تهیه

1.مرغ ها را در یک ظرف غیر فلزی قرار دهید. برای تهیه مایه مخصوص خواباندن مرغ، باقیمانده مواد را داخل یک کاسه با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید.
2.مایه مخصوص خواباندن را بر روی مرغ ها ریخته، آنها را زیر و رو کنید و حداقل به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا به مواد آغشته شوند. در صورت امکان مواد را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً بهم آغشته شوند.
3.مرغ ها را از مایه بیرون آورده و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، آب آنها را خوب خشک کنید.
4.مرغ ها را روی سینی مخصوص گریل قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زیر حرارت گریل از قبل گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزند. یکبار آنها را زیر و رو کنید. همچنین می توانید مرغ را داخل ماهیتابه شیاردار پخته و با قلم مو از مایه بر روی مرغ بمالید. با یک سیخ در ضخیمترین قسمت مرغ سوراخی ایجاد کنید، آبی که از آن خارج می شود باید تمیز و بدون خونابه باشد تا مطمئن شوید مرغ پخته است.
5.غذا را با گشنیز تزیین کرده و به همراه برش های لیمو و سالاد تازه گوجه سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.