
۴عدد فیله سینه مرغ | |
نمک و فلفل | |
آرد، برای آغشتن مرغ ها | |
۲ تا ۳قاشق غذاخوری کره، یا مخلوطی از کره و روغن | |
۴۵۰ گرم سالسای سبز یا پوره گوجه فرنگی سبز | |
۲۲۵ میلی لیتر عصاره مرغ | |
۱ تا ۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۳تا ۵ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
½ فلفل چیلی سبز تازه، دانه گرفته و خرد شده | |
½ قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
مواد لازم برای سرو : | |
۲۲۵ میلی لیتر خامه ترش | |
برگ های کاهو، رشته شده | |
۳تا ۵ عدد پیازچه، باریک حلقه شده | |
گشنیز تازه، درشت خرد شده |
1. | بر روی مرغ ها، نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل آرد بغلطانید، سپس اضافه آرد را از روی آنها بتکانید. |
2. | کره را داخل ماهیتابه ای حرارت داده، مرغ را به آن بیافزایید و روی حرارت متوسط بپزید، یکبار آنها را زیر و رو کنید تا طلایی شوند ولی لزومی ندارد کامل پخته شوند، بقیه پخت مرغ داخل سس انجام می گیرد. |
3. | سالسا، عصاره مرغ، سیر، گشنیز، چیلی و زیره سبز را داخل قابلمه ریخته و بجوشانید. حرارت را کم کنید تا آرام قل بزند. مرغ را به سس بیافزایید، با قاشق سس را مرتب بر روی مرغ ها بریزید. به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا مرغ کاملاً مغزپخت شوند. |
4. | مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و نمک و فلفل بزنید و با خامه ترش، رشته های کاهو، حلقه های پیازچه و گشنیز خرد شده سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید