مرغ تیکا
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
½ قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
۳ قاشق غذاخوری ماست | |
۲قاشق غذاخوری آب لیمو | |
چند قطره رنگ خوراکی قرمز | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۵/۱ کیلوگرم سینه مرغ | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک عدد پیاز، حلقه شده | |
۳ قاشق غذاخوری روغن | |
مواد لازم برای تزیین : | |
۶ عدد برگ سبز سالادی یا انواع کاهو | |
یک عدد لیمو، برش خورده |
1. | در یک کاسه ی بزرگ زنجبیل، سیر، پودرهای تخم گشنیز، زیره و فلفل چیلی را مخلوط کنید. |
2. | ماست، نمک، آب لیمو، رنگ خوراکی و رب گوجه فرنگی را به مواد کاسه اضافه کنید. |
3. | مرغ ها را به اندازه لقمه ای خرد کنید. به مخلوط ادویه دار اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ ها به مایه آغشته شوند. حداقل برای ۳ ساعت یا تمام طول شب آنها را در یخچال بگذارید تا خوب به خورد مرغ ها برود و آنها را طعم دار کند. |
4. | پیازها را کف یک ظرف نسوز بچینید. با دقت نصف روغن را روی آنها بپاشید. |
5. | مرغ های طعم دار شده را روی پیازها بچینید وآنها را در حدود ۱۰ دقیقه زیر گریل فر گرم قرار دهید تا بپزند، در طول مدت پخت یکبار مرغ ها را پشت و رو کنید و آنها را با بقیه روغن چرب کنید تا زمانیکه کاملاً مغز پخت و نرم شوند. |
6. | مرغ ها را در ظرف پذیرایی روی برگ های سالادی بچینید، با برش های لیمو تزیین کرده و با نان گرم سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید