مواد لازم و ترکیبات

۸ تکه ماهیچه ران مرغ، پوست کنده شده
۱۵۰ میلی لیتر ماست طبیعی
½ ۱ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
½ ۱قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق چایخوری پودر زیره
دو قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری رنگ قرمز خوراکی
یک قاشق غذاخوری تمبر هندی
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب
چند عدد برگ کاهو برای تزیین
مواد لازم برای تزیین :
حلقه های پیاز
گوجه فرنگی خرد شده
برش های لیمو ترش

طرز تهیه

1.روی هر تکه مرغ دو یا سه برش ایجاد کنید.
2.ماست را در کاسه ای بریزید. زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، زیره، پودرگشنیز، نمک و رنگ قرمز ر ا به آن اضافه کنید و هم بزنید.
3.قطعات مرغ را به این مواد افزوده و خوب به هم بزنید. مرغ ها را در همین حالت حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ترد شوند ومواد به خوبی جذب آنها شده و مزه بگیرند.
4.در ظرف دیگری تمبرهندی را با آب مخلوط کرده و سپس به ماست اضافه کنید. مرغ را در این مخلوط به هم بزنید و به مدت ۳ ساعت دیگر آن را در یخچال بگذارید تا ترد شود.
5.قطعات مرغ را در ظرف نسوز دیگری به روغن آغشته کنید. سپس آنها را درون فری که گریل آن از قبل گرم شده روی دمای متوسط به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. هر چند دقیقه یکبار مرغ ها را زیر و رو کنید و روی آنها روغن بریزید.
6.قطعات مرغ پخته شده را روی برگ های کاهو قرار دهید و اطراف آن را با حلقه های پیاز، گوجه فرنگی و برش هایی از لیمو ترش تزیین کنید.

توصیه سرآشپز

نان و نعناع این غذا را به خوبی کامل می کند.