توصیه سرآشپز مرغ تند و آتشین
پاپریکا دارای طعم ملایمی می باشد بنابراین در صورت تمایل، می توانید مقدار بیشتری پاپریکا به غذا اضافه کنید، بدون اینکه طعم آن بر طعم غذا غالب شود.
۲۵ گرم آرد ساده (معمولی) | |
یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز | |
یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا | |
۳۵۰ گرم مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
۴۵۰ میلی لیتر شیر، گرم | |
۴ قاشق غذاخوری پوره سیب | |
۱۲۵ گرم انگور سبز | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش | |
مقداری فلفل پاپریکا برای پاشیدن روی غذا |
1. | آرد، فلفل قرمز و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و از آن برای آغشتن مرغ استفاده کنید. |
2. | اضافه آرد را بتکانید. کره را داخل یک قابلمه آب کرده، مرغ و پیاز را به مدت ۴ دقیقه به آرامی در آن سرخ کنید. |
3. | آرد و مخلوط ادویه تند را به آن اضافه کنید. شیر را به آرامی بیفزایید تا غلیظ شود. |
4. | مخلوط را با حرارت ملایم به آرامی بپزید تا سس نرم شود. |
5. | پوره سیب و انگور را بیافزایید و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشانید. |
6. | مرغ و سس تند را به یک ظرف مخصوص پذیرایی انتقال داده و قبل از سرو روی آن را با خامه ترش و پودر فلفل تزیین نمایید. |
توصیه سرآشپز مرغ تند و آتشین
پاپریکا دارای طعم ملایمی می باشد بنابراین در صورت تمایل، می توانید مقدار بیشتری پاپریکا به غذا اضافه کنید، بدون اینکه طعم آن بر طعم غذا غالب شود.
دیدگاهتان را بنویسید