مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن جامد یا روغن مایع نباتی
۸ قطعه کوچک مرغ، از جمله ران
یک عدد پیاز بزرگ، پوست گرفته و خرد شده
۲ حبه سیر، پوست گرفته و کوبیده شده
۱ تا ۲ عدد فلفل چیلی سبز، دانه گرفته و خرد شده
۲ قاشق چایخوری پودر دانه زیره
۲ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق چایخوری زردچوبه
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر آب
یک قاشق غذاخوری نعناع تازه خرد شده
۴۰۰ گرم نخود کنسروی، آبکش شده
نمک
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
ماست کم چرب برای سرو (دلخواه)

طرز تهیه

1.روغن نباتی یا مایع را در یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و مرغ ها را سرخ کنید تا همه طرف آنها کمی طلایی رنگ و برشته شود.
2.مرغ ها را از ماهیتابه خارج نمایید. پیاز، سیر، فلفل چیلی و ادویه جات را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه آرام بپزید و مرتب هم بزنید.
3.گوجه فرنگی، آب، نعناع و نخود را به ماهیتابه بیافزایید. کاملاً مخلوط نموده، سپس قطعه های مرغ را به ماهیتابه برگردانید. با نمک و فلفل غذا راخوش طعم کرده، درب ماهیتابه را ببندید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد تا زمانیکه مرغ نرم شود.
4. چاشنی غذا را اندازه کنید، سپس گشنیز را روی آن بپاشید و به همراه ماست، داغ سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

می توانید از لوبیا چشم بلبلی و لوبیا قرمز نیز در این غذای لذیذ استفاده نمایید. اطمینان حاصل نمایید لوبیاهای کنسروی پیش از اضافه نمودن به ماهیتابه خوب آبکش شده و نمکشان گرفته شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.