توصیه سرآشپز
می توانید از لوبیا چشم بلبلی و لوبیا قرمز نیز در این غذای لذیذ استفاده نمایید. اطمینان حاصل نمایید لوبیاهای کنسروی پیش از اضافه نمودن به ماهیتابه خوب آبکش شده و نمکشان گرفته شده باشد.
۳ قاشق غذاخوری روغن جامد یا روغن مایع نباتی | |
۸ قطعه کوچک مرغ، از جمله ران | |
یک عدد پیاز بزرگ، پوست گرفته و خرد شده | |
۲ حبه سیر، پوست گرفته و کوبیده شده | |
۱ تا ۲ عدد فلفل چیلی سبز، دانه گرفته و خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری پودر دانه زیره | |
۲ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز | |
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
یک قاشق چایخوری زردچوبه | |
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر آب | |
یک قاشق غذاخوری نعناع تازه خرد شده | |
۴۰۰ گرم نخود کنسروی، آبکش شده | |
نمک | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده | |
ماست کم چرب برای سرو (دلخواه) |
1. | روغن نباتی یا مایع را در یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و مرغ ها را سرخ کنید تا همه طرف آنها کمی طلایی رنگ و برشته شود. |
2. | مرغ ها را از ماهیتابه خارج نمایید. پیاز، سیر، فلفل چیلی و ادویه جات را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه آرام بپزید و مرتب هم بزنید. |
3. | گوجه فرنگی، آب، نعناع و نخود را به ماهیتابه بیافزایید. کاملاً مخلوط نموده، سپس قطعه های مرغ را به ماهیتابه برگردانید. با نمک و فلفل غذا راخوش طعم کرده، درب ماهیتابه را ببندید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد تا زمانیکه مرغ نرم شود. |
4. | چاشنی غذا را اندازه کنید، سپس گشنیز را روی آن بپاشید و به همراه ماست، داغ سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
می توانید از لوبیا چشم بلبلی و لوبیا قرمز نیز در این غذای لذیذ استفاده نمایید. اطمینان حاصل نمایید لوبیاهای کنسروی پیش از اضافه نمودن به ماهیتابه خوب آبکش شده و نمکشان گرفته شده باشد.
دیدگاهتان را بنویسید