مواد لازم و ترکیبات

مرغ درسته به وزن ۱/۵ کیلوگرم
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۵ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
۱۵۰ میلی لیتر آب
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز تازه، خرد شده
برگ های کرفس و پیاز کوهی برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.برای شروع به کار، یک ماهیتابه بزرگ گود یا وُک را گرم کنید.
2.با دستمال کاغذی نمدار مخصوص آشپزخانه، بیرون و داخل مرغ را تمیز کنید.
3.روغن نباتی و روغن بادام زمینی را داخل ماهیتابه بریزید، شکر قهوه ای را اضافه کرده و حرارت دهید تا کارامل شود.
4.سویا سس را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید. مرغ را به آن افزوده و بچرخانید تا همه جای آن به مخلوط آغشته شود.
5.آب، سیر کوبیده، پیاز خرد شده و فلفل چیلی را به آن بیافزایید. درب ظرف را ببندید و مواد را بجوشانید، مرغ را چندبار پشت و رو کنید و به مدت ۱ ساعت آن را بپزید تا مغز پخت شود. با نوک چاقو یا یک سیخ بر روی ران مرغ سوراخ ایجاد کنید، در صورتیکه آب خارج شده از آن تمیز باشد، مرغ پخته است.
6.مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. حرارت زیر ماهیتابه را زیاد کنید تا سس بخار شده و غلیظ شود. مرغ را داخل بشقاب پذیرایی قرار داده، با برگ کرفس و پیاز کوهی تزیین کرده و به همراه سس سرو نمایید.

توصیه سرآشپز مرغ بریان

برای اینکه سس شما تند تر شود، یک قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل تازه ریز خرد شده و یک قاشق غذاخوری پودر دانه فلفل سیچوان همراه فلفل چیلی در مرحله ۵ به آن اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.