مواد لازم و ترکیبات

۳عدد سینه مرغابی وحشی بدون استخوان، هر کدام حدود ۲۵۰ گرم
نمک
مواد لازم برای تهیه سس :
۱۲۵میلی لیتر روغن زیتون
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
پوست رنده شده و آب یک عدد پرتقال
۲ قاشق چایخوری سس ماهی
یک قاشق غذا خوری ریشه زنجبیل رنده شده
یک قاشق غذا خوری ریشه زنجبیل رنده شده
۳ عدد پیازچه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری شکر
حدود ۲۵۰ گرم مخلوط برگ های سالادی
ورقه های پرتقال برای تزیین (دلخواه)

طرز تهیه

1.سینه های مرغابی را بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. سپس آنها را نصف کرده و تمام سطح روی پوست سینه مرغابی را با چنگال سوراخ کنید و نمک بزنید. قطعات سینه مرغابی را از طرف پوست داخل تابه کباب پز بچینید و روی سینی مشبک فلزی فر قرار دهید.
2.مرغابی ها را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۱۰دقیقه بپزید، سپس آنها را برگردانید و به مدت ۱۲تا ۱۵دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا به خوبی مغزپخت شوند. اما گوشت وسط سینه مرغابی صورتی رنگ بماند و پوست مرغابی برشته شده باشد.
3.برای تهیه سس، روغن زیتون و روغن کنجد را با آب لیمو، پوست پرتقال رنده شده وآب پرتقال، سس ماهی، ریشه زنجبیل رنده شده، سیر، سویا سس رقیق، پیازچه و شکر مخلوط کنید و بزنید تا خوب ترکیب شوند.
4.سینه مرغابی ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود. با یک کارد تیز، سینه مرغابی را به صورت ورقه های ضخیم خرد کنید.
5.برای مرطوب کردن گوشت مرغابی، آن را به کمی سس آغشته سازید.
6.برای سرو، برگ های کاهو را دور تا دور دیس بچینید. روی آنها برش های سینه مرغابی را قرار دهید و باقیمانده سس سالاد را روی آنها بریزید.
7.در صورت تمایل، می توانید غذا را با ورقه های پرتقال تزیین کرده، و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز مرغ با کنجد و لیمو

استفاده از شاه بلوط آبی wATER CHESTNUTS با آنکه طعم به خصوصی ندارد، در غذاهای چینی بسیار مرسوم است زیرا بافت غذا را ترد می کند. نباید آن را با انواع آجیل اشتباه گرفت چون در اصل، گیاهی علفی و آبزی است که در مرداب رشد می کند و قسمت پیاز آن خوراکی است. بیشتر به صورت خام یا کنسروی مصرف می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.