مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم نودل برنجی نواری
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک حبه سیر، ریز خرد شده
۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
۴ عدد پیازچه، خرد شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز تند، دانه گرفته و خرد شده
۳۰۰ گرم مرغ، بدون پوست و استخوان، ریز خرد شده
۲ عدد جگر مرغ، ریز خرد شده
یک عدد ساقه کرفس، ریز ورقه شده
یک عدد هویج، خلال شده
۳۰۰ گرم کلم چینی، رشته شده
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
یک قاشق غذاخوری سویا سس
مواد لازم برای تزیین :
۲ قاشق غذاخوری نعناع, رشته شده
چند برش سیر ترشی
ساقه ریز و تازه نعناع

طرز تهیه

1.نودل برنجی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم بخیسانید، یا طبق دستورالعمل پشت بسته آن عمل نمایید. سپس آن را خوب آبکش کنید.
2.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک حرارت داده، سیر، زنجبیل، پیازچه و فلفل چیلی را به مدت ۱ دقیقه در آن تفت دهید. مرغ و جگر را با مواد مخلوط کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر با حرارت زیاد تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کنند.
3.کرفس و هویج را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. کلم چینی را بیافزایید، سپس آب لیمو، سویا سس و سس ماهی را اضافه کرده و هم بزنید.
4.نودل را داخل ماهیتابه ریخته و با بقیه مواد خوب هم بزنید تا کاملاً گرم شود. سیر ترشی را به همراه رشته های نعناع روی غذا بپاشید. آن را با یک شاخه کوچک نعناع تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.