
۲۰۰ گرم نودل برنجی نواری | |
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
۴ عدد پیازچه، خرد شده | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز تند، دانه گرفته و خرد شده | |
۳۰۰ گرم مرغ، بدون پوست و استخوان، ریز خرد شده | |
۲ عدد جگر مرغ، ریز خرد شده | |
یک عدد ساقه کرفس، ریز ورقه شده | |
یک عدد هویج، خلال شده | |
۳۰۰ گرم کلم چینی، رشته شده | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس | |
مواد لازم برای تزیین : | |
۲ قاشق غذاخوری نعناع, رشته شده | |
چند برش سیر ترشی | |
ساقه ریز و تازه نعناع |
1. | نودل برنجی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم بخیسانید، یا طبق دستورالعمل پشت بسته آن عمل نمایید. سپس آن را خوب آبکش کنید. |
2. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک حرارت داده، سیر، زنجبیل، پیازچه و فلفل چیلی را به مدت ۱ دقیقه در آن تفت دهید. مرغ و جگر را با مواد مخلوط کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر با حرارت زیاد تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کنند. |
3. | کرفس و هویج را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. کلم چینی را بیافزایید، سپس آب لیمو، سویا سس و سس ماهی را اضافه کرده و هم بزنید. |
4. | نودل را داخل ماهیتابه ریخته و با بقیه مواد خوب هم بزنید تا کاملاً گرم شود. سیر ترشی را به همراه رشته های نعناع روی غذا بپاشید. آن را با یک شاخه کوچک نعناع تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید