
| ۲۰۰ گرم نودل برنجی نواری | |
| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
| ۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| ۴ عدد پیازچه، خرد شده | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز تند، دانه گرفته و خرد شده | |
| ۳۰۰ گرم مرغ، بدون پوست و استخوان، ریز خرد شده | |
| ۲ عدد جگر مرغ، ریز خرد شده | |
| یک عدد ساقه کرفس، ریز ورقه شده | |
| یک عدد هویج، خلال شده | |
| ۳۰۰ گرم کلم چینی، رشته شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۲ قاشق غذاخوری نعناع, رشته شده | |
| چند برش سیر ترشی | |
| ساقه ریز و تازه نعناع |
| 1. | نودل برنجی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم بخیسانید، یا طبق دستورالعمل پشت بسته آن عمل نمایید. سپس آن را خوب آبکش کنید. |
| 2. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک حرارت داده، سیر، زنجبیل، پیازچه و فلفل چیلی را به مدت ۱ دقیقه در آن تفت دهید. مرغ و جگر را با مواد مخلوط کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر با حرارت زیاد تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کنند. |
| 3. | کرفس و هویج را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. کلم چینی را بیافزایید، سپس آب لیمو، سویا سس و سس ماهی را اضافه کرده و هم بزنید. |
| 4. | نودل را داخل ماهیتابه ریخته و با بقیه مواد خوب هم بزنید تا کاملاً گرم شود. سیر ترشی را به همراه رشته های نعناع روی غذا بپاشید. آن را با یک شاخه کوچک نعناع تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید