مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه مرغ، بدون استخوان(هر کدام معادل ۱۲۵ گرم)
۲ قاشق غذاخوری عسل بدون موم
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
یک قاشق چایخوری پوست لیمو، ریز رنده شده
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه نودل(رشته چینی):
۲۲۵ گرم نودل برنج
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد
مواد لازم برای تزیین :
یک قاشق غذاخوری پیاز کوهی، خرد شده
پوست لیمو، ریز رنده شده

طرز تهیه

1.گریل فر را روی حرارت متوسط گرم کنید. سینه های مرغ را پوست کنده و هرگونه چربی آن را پاک نموده، سپس بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز، روی هر دو طرف مرغ را برش های سطحی به شکل ضربدر بزنید طوریکه گوشت آن نصف نشود.
2.عسل، سویا سس، پوست و آب لیمو را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و سپس با فلفل سیاه آن را خوش طعم سازید.
3.سینه های مرغ را روی سینی فر طوری بچینید که روی هم قرار نگیرند و با قلم موی مخصوص آشپزخانه نیمی از مخلوط عسل را روی آنها بمالید. پس از گذشت ۱۰ دقیقه از پخت، آنها را برگردانید و باقیمانده مخلوط را روی آنها بمالید. ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا زمانیکه مغز پخت شوند.
4.در همین فاصله، نودل ها را طبق دستورالعمل روی پاکت آن آماده نمایید. خوب آبکش کرده و داخل کاسه گرم مخصوص پذیرایی به صورت کپه ای بریزید. نودل را با روغن کنجد، دانه کنجد و رنده پوست لیمو مخلوط کنید. چاشنی آن را اندازه کرده و گرم نگه دارید.
5.آب و چربی اضافی مرغ را بگیرید و با مقدار کمی نودل سرو نمایید. غذا را با پیازکوهی خرد شده و پوست لیمو تزیین کنید.

توصیه سرآشپز مرغ با لیمو و عسل

برای تغییر طعم غذا، می توانید لیمو ترش زرد را با پرتقال یا لیمو ترش سبز جایگزین کنید. در صورت تمایل، مرغ را با برنج پخته یا پاستا به همراه دانه کنجد و مرکبات سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.