توصیه سرآشپز در تهیه مرغ با لیمو ترش و نعناع
این ترد کننده را برای مرغ کباب شده استفاده کنید. برای تزئین ، میان مرغها بطور متناوب قطعات لیموترش و قطعات پیاز قرار دهید.
۳ قاشق غذاخوری نعناع کاملاً خرد شده | |
۴ قاشق غذاخوری عسل | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
۱۲ عدد ران مرغ بدون استخوان | |
۱۵۰ میلی لیتر ماست غلیظ | |
یک قاشق غذاخوری نعناع کاملاً خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری پوست لیمو ترش کاملاً رنده شده |
1. | نعناع ، عسل و آب لیموترش را در یک کاسه ترکیب کنید. |
2. | از سیخ چوبی کوچک برای اینکه رانهای مرغ ظاهر مرتبی داشته باشند استفاده کنید. مرغ را درون ترد کننده گذاشته و بچرخانید تا کاملاً آغشته شود. |
3. | مرغ و ترد کننده را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه و ترجیحاً تمام طول شب به همین صورت رها کنید. مرغ را روی زغالهای نیمه گرمی که از قبل گرم شده بودند کباب کنید. در این مدت بطور متناوب آن را چرخانده و با ترد کننده آغشته کنید. اگر به ضخیم ترین قسمت مرغ سیخی فرو کنید و آب از مرغ بیرون نیاید، یعنی مرغ پخته است . |
4. | در همین حال ، محتویات سس را در یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. |
5. | سیخ چوبی نازک را در آورده و مرغ را همراه کاهو و سس سرو کنید. |
توصیه سرآشپز در تهیه مرغ با لیمو ترش و نعناع
این ترد کننده را برای مرغ کباب شده استفاده کنید. برای تزئین ، میان مرغها بطور متناوب قطعات لیموترش و قطعات پیاز قرار دهید.
دیدگاهتان را بنویسید