مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
۲ حبه سیر، پوست گرفته
یک عدد فلفل چیلی سبز تازه، دانه گرفته
۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، پوست گرفته
۴ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
یک عدد پوست لیمو ترش، ریز رنده شده
۳ قاشق غذاخوری آْب لیمو ترش
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۱۷۵ میلی لیتر شیر نارگیل
برنج ساده پخته برای سرو
خیار و تربچه حلقه شده برای تزیین

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، ۳ برش خطی عمیق روی سطح تمام مرغ ها ایجاد کنید. آنها را ته یک ظرف پهن غیرفلزی در یک ردیف بچینید.
2.سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، گشنیز، رنده پوست لیمو، آب لیمو، سویا سس، شکر و شیر نارگیل را در مخلوط کن یا غذاسازترکیب کنید تا پوره صافی به دست آورید.
3.پوره را روی دو طرف سطح مرغ ها بریزید تا مرغ ها کاملاً به آن آغشته شوند . یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید و روی آنها را بپوشانید تا طعم پوره به خورد مرغ ها برود.
4.مرغ ها را از مایه خارج کنید و اضافه پوره را از سطح مرغ ها پاک کنید. سپس مرغ ها را داخل سینی یا یک ظرف نسوز بچینید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه زیر شعله گریل فر بگذارید تا کاملاً بپزند.
5.در همین فاصله، باقیمانده پوره را داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و برای چند دقیقه آرام بجوشانید تا کاملاً گرم شود. مرغ ها را با این پوره و برنج ساده سرو نمایید. خیار و تربچه حلقه شده را در کنار آنها تزیین کنید.

مرغ با طعم گشنیز تند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.