مرغ با طعم گشنیز تند

۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
۲ حبه سیر، پوست گرفته | |
یک عدد فلفل چیلی سبز تازه، دانه گرفته | |
۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، پوست گرفته | |
۴ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
یک عدد پوست لیمو ترش، ریز رنده شده | |
۳ قاشق غذاخوری آْب لیمو ترش | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
۱۷۵ میلی لیتر شیر نارگیل | |
برنج ساده پخته برای سرو | |
خیار و تربچه حلقه شده برای تزیین |
1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، ۳ برش خطی عمیق روی سطح تمام مرغ ها ایجاد کنید. آنها را ته یک ظرف پهن غیرفلزی در یک ردیف بچینید. |
2. | سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، گشنیز، رنده پوست لیمو، آب لیمو، سویا سس، شکر و شیر نارگیل را در مخلوط کن یا غذاسازترکیب کنید تا پوره صافی به دست آورید. |
3. | پوره را روی دو طرف سطح مرغ ها بریزید تا مرغ ها کاملاً به آن آغشته شوند . یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید و روی آنها را بپوشانید تا طعم پوره به خورد مرغ ها برود. |
4. | مرغ ها را از مایه خارج کنید و اضافه پوره را از سطح مرغ ها پاک کنید. سپس مرغ ها را داخل سینی یا یک ظرف نسوز بچینید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه زیر شعله گریل فر بگذارید تا کاملاً بپزند. |
5. | در همین فاصله، باقیمانده پوره را داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و برای چند دقیقه آرام بجوشانید تا کاملاً گرم شود. مرغ ها را با این پوره و برنج ساده سرو نمایید. خیار و تربچه حلقه شده را در کنار آنها تزیین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید