توصیه سرآشپز مرغ با شیره افرا
اگر فرصت ندارید ، می توانید زمان ترد کردن را حذف کنید و اگر بجای قطعات کوچک ، مرغ را به چهار قسمت تقسیم می کنید ، قبل از ترد کردن و کباب کردن به مدت ۱۰ دقیقه آنرا نیم پز کنید .

| ۱۲ عدد ران مرغ بدون استخوان | |
| ۵ قاشق غذاخوری شیره افرا | |
| ۱قاشق غذا خوری شکر | |
| پوست رنده شده و آب نصف پرتقال | |
| ۲ قاشق غذا خوری سس گوجه | |
| ۲ قاشق چایخوری سس ورکستر شایر | |
| برشهای پرتقال | |
| گل جعفری برگ پهن | |
| برای سرو کردن | |
| نان focaccia | |
| برگهای کاهو | |
| گوجه فرنگی چهار قاچ |
| 1. | با یک چاقوی تیز ۲ یا ۳ شکاف روی تن مرغ ایجاد کنید و آنرا در یک ظرف کوتاه غیرفلزی قرار دهید . |
| 2. | برای ساختن معجون ترد کننده : شیره افرا ، شکر ، پوست و آب پرتقال ، سس گوجه و سس «ورکسترشایر » را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید. |
| 3. | معجون را روی مرغ بریزید و سطح آنرا کاملاً آغشته کنید . سپس روی آنرا بپوشانید و تا زمان نیاز در جای سرد بگذارید . |
| 4. | گوشت ها را از معجون در آورده و معجون را برای مراحل بعدی نگهدارید . |
| 5. | مرغها را روی کباب پز گذاشته و روی زغال داغ به مدت ۲۰ دقیقه کباب کنید . بطور متناوب ، گوشتها را چرخانده و به معجون آغشته کنید . |
| 6. | مرغها را به بشقاب سرو کردن منتقل و آنرا با برشهای پرتقال و گل جعفری برگ پهن تازه تزئین کنید . غذا را با نان Focaccia ، برگها ی کاهو ی تازه و گوجه فرنگی سرو نمائید . |
توصیه سرآشپز مرغ با شیره افرا
اگر فرصت ندارید ، می توانید زمان ترد کردن را حذف کنید و اگر بجای قطعات کوچک ، مرغ را به چهار قسمت تقسیم می کنید ، قبل از ترد کردن و کباب کردن به مدت ۱۰ دقیقه آنرا نیم پز کنید .
دیدگاهتان را بنویسید