مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۲ عدد ران مرغ بدون استخوان
۵ قاشق غذاخوری شیره افرا
۱قاشق غذا خوری شکر
پوست رنده شده و آب نصف پرتقال
۲ قاشق غذا خوری سس گوجه
۲ قاشق چایخوری سس ورکستر شایر
برشهای پرتقال
گل جعفری برگ پهن
برای سرو کردن
نان focaccia
برگهای کاهو
گوجه فرنگی چهار قاچ

راهنمای پخت

1.با یک چاقوی تیز ۲ یا ۳ شکاف روی تن مرغ ایجاد کنید و آنرا در یک ظرف کوتاه غیرفلزی قرار دهید .
2.برای ساختن معجون ترد کننده : شیره افرا ، شکر ، پوست و آب پرتقال ، سس گوجه و سس «ورکسترشایر » را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید.
3.معجون را روی مرغ بریزید و سطح آنرا کاملاً آغشته کنید . سپس روی آنرا بپوشانید و تا زمان نیاز در جای سرد بگذارید .
4.گوشت ها را از معجون در آورده و معجون را برای مراحل بعدی نگهدارید .
5.مرغها را روی کباب پز گذاشته و روی زغال داغ به مدت ۲۰ دقیقه کباب کنید . بطور متناوب ، گوشتها را چرخانده و به معجون آغشته کنید .
6.مرغها را به بشقاب سرو کردن منتقل و آنرا با برشهای پرتقال و گل جعفری برگ پهن تازه تزئین کنید . غذا را با نان Focaccia ، برگها ی کاهو ی تازه و گوجه فرنگی سرو نمائید .

توصیه سرآشپز مرغ با شیره افرا

اگر فرصت ندارید ، می توانید زمان ترد کردن را حذف کنید و اگر بجای قطعات کوچک ، مرغ را به چهار قسمت تقسیم می کنید ، قبل از ترد کردن و کباب کردن به مدت ۱۰ دقیقه آنرا نیم پز کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.