مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن کُلزا
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ تکه ۲۲۵ گرمی مرغ سوپرم (مرغ تکه ای بدون استخوان)
۱۵۰ میلی لیتر آب پرتقال طبیعی
۱۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات
۲ قاشق غذاخوری آرد
۲۵ گرم کدو سبز، خلالی شده
۲۵ گرم فلفل دلمه ای قرمز، خلالی شده
۲۵ گرم تره فرنگی، ریز رشته شده
نمک و فلفل
۴۰۰ گرم اسپاگتی خشک سبوس دار
۳ عدد پرتقال بزرگ، پوست کنده و پره شده
پوست یک عدد پرتقال، ریز رشته شده
۲ قاشق غذاخوری ترخون تازه، خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر پنیر ریکوتا
برگ های ریز و تازه ترخون برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن کلزا را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک ماهیتابه گرم کنید. مرغ ها را اضافه کرده و خیلی سریع بپزید تا طلایی شوند. آب پرتقال را افزوده و به مدت ۳ دقیقه همراه مرغ ها حرارت دهید. سپس ر وی آنها آرد بپاشید و به مدت ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید.
2.حرارت را کم کرده، عصاره سبزیجات، کدو، فلفل دلمه ای، تره فرنگی و نمک وفلفل را به عنوان چاشنی، به آن اضافه کنید. مواد را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
3.در همین فاصله، یک قابلمه آب و نمک را به جوش آورید. اسپاگتی را به همراه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون در قابلمه بریزید و به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده، به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و باقیمانده روغن را روی آن بریزید.
4.نیمی از پوست و پره های پرتقال، ترخون و پنیر ریکوتا را به سس داخل قابلمه افزوده و به مدت ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
5.مرغ را بر روی اسپاگتی بچینید. مقداری سس روی آن بریزید، با باقیمانده پوست و پره های پرتقال و ترخون غذا را تزیین کرده و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.