
| ۲ قاشق غذاخوری روغن کُلزا | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۴ تکه ۲۲۵ گرمی مرغ سوپرم (مرغ تکه ای بدون استخوان) | |
| ۱۵۰ میلی لیتر آب پرتقال طبیعی | |
| ۱۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات | |
| ۲ قاشق غذاخوری آرد | |
| ۲۵ گرم کدو سبز، خلالی شده | |
| ۲۵ گرم فلفل دلمه ای قرمز، خلالی شده | |
| ۲۵ گرم تره فرنگی، ریز رشته شده | |
| نمک و فلفل | |
| ۴۰۰ گرم اسپاگتی خشک سبوس دار | |
| ۳ عدد پرتقال بزرگ، پوست کنده و پره شده | |
| پوست یک عدد پرتقال، ریز رشته شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری ترخون تازه، خرد شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر پنیر ریکوتا | |
| برگ های ریز و تازه ترخون برای تزیین |
| 1. | روغن کلزا را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک ماهیتابه گرم کنید. مرغ ها را اضافه کرده و خیلی سریع بپزید تا طلایی شوند. آب پرتقال را افزوده و به مدت ۳ دقیقه همراه مرغ ها حرارت دهید. سپس ر وی آنها آرد بپاشید و به مدت ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. |
| 2. | حرارت را کم کرده، عصاره سبزیجات، کدو، فلفل دلمه ای، تره فرنگی و نمک وفلفل را به عنوان چاشنی، به آن اضافه کنید. مواد را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود. |
| 3. | در همین فاصله، یک قابلمه آب و نمک را به جوش آورید. اسپاگتی را به همراه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون در قابلمه بریزید و به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده، به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و باقیمانده روغن را روی آن بریزید. |
| 4. | نیمی از پوست و پره های پرتقال، ترخون و پنیر ریکوتا را به سس داخل قابلمه افزوده و به مدت ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. |
| 5. | مرغ را بر روی اسپاگتی بچینید. مقداری سس روی آن بریزید، با باقیمانده پوست و پره های پرتقال و ترخون غذا را تزیین کرده و سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید