
۲ قاشق غذاخوری روغن کُلزا | |
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۴ تکه ۲۲۵ گرمی مرغ سوپرم (مرغ تکه ای بدون استخوان) | |
۱۵۰ میلی لیتر آب پرتقال طبیعی | |
۱۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات | |
۲ قاشق غذاخوری آرد | |
۲۵ گرم کدو سبز، خلالی شده | |
۲۵ گرم فلفل دلمه ای قرمز، خلالی شده | |
۲۵ گرم تره فرنگی، ریز رشته شده | |
نمک و فلفل | |
۴۰۰ گرم اسپاگتی خشک سبوس دار | |
۳ عدد پرتقال بزرگ، پوست کنده و پره شده | |
پوست یک عدد پرتقال، ریز رشته شده | |
۲ قاشق غذاخوری ترخون تازه، خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر پنیر ریکوتا | |
برگ های ریز و تازه ترخون برای تزیین |
1. | روغن کلزا را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک ماهیتابه گرم کنید. مرغ ها را اضافه کرده و خیلی سریع بپزید تا طلایی شوند. آب پرتقال را افزوده و به مدت ۳ دقیقه همراه مرغ ها حرارت دهید. سپس ر وی آنها آرد بپاشید و به مدت ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. |
2. | حرارت را کم کرده، عصاره سبزیجات، کدو، فلفل دلمه ای، تره فرنگی و نمک وفلفل را به عنوان چاشنی، به آن اضافه کنید. مواد را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود. |
3. | در همین فاصله، یک قابلمه آب و نمک را به جوش آورید. اسپاگتی را به همراه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون در قابلمه بریزید و به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده، به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و باقیمانده روغن را روی آن بریزید. |
4. | نیمی از پوست و پره های پرتقال، ترخون و پنیر ریکوتا را به سس داخل قابلمه افزوده و به مدت ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. |
5. | مرغ را بر روی اسپاگتی بچینید. مقداری سس روی آن بریزید، با باقیمانده پوست و پره های پرتقال و ترخون غذا را تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید