مواد لازم و ترکیبات

۴۲۵ گرم سینه مرغ، باریک خرد شده
کمی نمک
کمی آرد ذرت
۲ قاشق غذاخوری روغن
یک حبه سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری سس لوبیای سیاه
یک عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز خلال شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، ریز خرد شده
۷۵ گرم قارچ، ورقه شده
یک عدد پیاز، خرد شده
۶ عدد پیازچه، خرد شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سس روی غذا :
½ قاشق چایخوری شکر
½ قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری عصاره مرغ
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق غذاخوری عصاره گوشت
یک قاشق چایخوری آرد ذرت، در کمی آب حل شده

طرز تهیه

1.تکه های مرغ را در یک کاسه بریزید. مقداری نمک و آرد ذرت بر روی آنها ریخته و روی مواد را با آب بپوشانید. این مخلوط را ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
2.یک قاشق غذاخوری روغن را در یک وُک یا ماهیتابه عمیق ریخته و مرغ ها را درون آن به مدت ۴ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
3.مرغ ها را از وُک به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و وُک را تمیز کنید.
4.مابقی روغن را درون وُک ریخته و سیر، سس لوبیای سیاه، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، فلفل چیلی، قارچ، پیاز و پیازچه را درون وُک ریخته و بعد از ۲ دقیقه تفت دادن، مرغ ها را نیز به مواد داخل وُک اضافه نمایید.
5.چاشنی نمک و فلفل را افزوده و مواد را به مدت ۳ دقیقه با مقدار کمی آرد ذرت سرخ کنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. غذا را با رشته چینی تازه سرو نمایید.

مرغ با سس لوبیای سیاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.