مرغ با سس لوبیای سیاه

| ۴۲۵ گرم سینه مرغ، باریک خرد شده | |
| کمی نمک | |
| کمی آرد ذرت | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| یک قاشق غذاخوری سس لوبیای سیاه | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز خلال شده | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز، ریز خرد شده | |
| ۷۵ گرم قارچ، ورقه شده | |
| یک عدد پیاز، خرد شده | |
| ۶ عدد پیازچه، خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تهیه سس روی غذا : | |
| ½ قاشق چایخوری شکر | |
| ½ قاشق چایخوری نمک | |
| ۳ قاشق غذاخوری عصاره مرغ | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| ۲ قاشق غذاخوری عصاره گوشت | |
| یک قاشق چایخوری آرد ذرت، در کمی آب حل شده |
| 1. | تکه های مرغ را در یک کاسه بریزید. مقداری نمک و آرد ذرت بر روی آنها ریخته و روی مواد را با آب بپوشانید. این مخلوط را ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. |
| 2. | یک قاشق غذاخوری روغن را در یک وُک یا ماهیتابه عمیق ریخته و مرغ ها را درون آن به مدت ۴ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
| 3. | مرغ ها را از وُک به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و وُک را تمیز کنید. |
| 4. | مابقی روغن را درون وُک ریخته و سیر، سس لوبیای سیاه، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، فلفل چیلی، قارچ، پیاز و پیازچه را درون وُک ریخته و بعد از ۲ دقیقه تفت دادن، مرغ ها را نیز به مواد داخل وُک اضافه نمایید. |
| 5. | چاشنی نمک و فلفل را افزوده و مواد را به مدت ۳ دقیقه با مقدار کمی آرد ذرت سرخ کنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. غذا را با رشته چینی تازه سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید