توصیه سر آشپز مرغ با سس ساتای
سس را درست قبل از سرو غذا آماده کنید، زیرا خیلی سریع سفت می شود و دیگر قادر نیستید که قاشق را در آن فرو ببرید.

| ۱۵۰ گرم هویج | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| ۳۳۰ گرم فیله مرغ، باریک خلال شده | |
| یک عدد پیاز، خلال شده | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته و خلال شده | |
| ۱۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
| ۷۵ گرم مارچوبه | |
| بادام زمینی شور خرد شده، برای سرو | |
| مواد لازم برای تهیه سس ساتای : | |
| ۶ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی | |
| ۶ قاشق غذاخوری شیرنارگیل | |
| یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، هویج ها را باریک خلال کنید. |
| 2. | روغن را درون یک وُک بزرگ گرم شده، حرارت دهید. مرغ، پیاز و سیر را درون آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا تکه های مرغ کاملاً بپزند. |
| 3. | هویج، فلفل دلمه ای، غلاف خوراکی نخود فرنگی و مارچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
| 4. | برای تهیه سس ساتای، کره بادام زمینی، شیرنارگیل، فلفل چیلی، سیر و رب گوجه فرنگی را داخل قابلمه ای کوچک ریخته، حرارت داده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. مواظب باشید مواد ته نگیرند. |
| 5. | خوراک آماده شده را به بشقاب های گرم مخصوص پذیرایی منتقل کنید، با قاشق روی آنها سس بریزید. دانه های بادام زمینی را روی آن بپاشید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز مرغ با سس ساتای
سس را درست قبل از سرو غذا آماده کنید، زیرا خیلی سریع سفت می شود و دیگر قادر نیستید که قاشق را در آن فرو ببرید.
دیدگاهتان را بنویسید