مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ گرم هویج
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۳۳۰ گرم فیله مرغ، باریک خلال شده
یک عدد پیاز، خلال شده
۲ حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته و خلال شده
۱۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۷۵ گرم مارچوبه
بادام زمینی شور خرد شده، برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس ساتای :
۶ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
۶ قاشق غذاخوری شیرنارگیل
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک
یک حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، هویج ها را باریک خلال کنید.
2.روغن را درون یک وُک بزرگ گرم شده، حرارت دهید. مرغ، پیاز و سیر را درون آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا تکه های مرغ کاملاً بپزند.
3.هویج، فلفل دلمه ای، غلاف خوراکی نخود فرنگی و مارچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
4.برای تهیه سس ساتای، کره بادام زمینی، شیرنارگیل، فلفل چیلی، سیر و رب گوجه فرنگی را داخل قابلمه ای کوچک ریخته، حرارت داده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. مواظب باشید مواد ته نگیرند.
5.خوراک آماده شده را به بشقاب های گرم مخصوص پذیرایی منتقل کنید، با قاشق روی آنها سس بریزید. دانه های بادام زمینی را روی آن بپاشید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز مرغ با سس ساتای

سس را درست قبل از سرو غذا آماده کنید، زیرا خیلی سریع سفت می شود و دیگر قادر نیستید که قاشق را در آن فرو ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.