مواد لازم و ترکیبات

یک حبه سیر، له شده
۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
یک عدد فلفل چیلی سبز، دانه گرفته و ریز خرد شده
۶ قاشق غذاخوری ماست کم چرب
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان(هر کدام معادل ۱۲۵ گرم)
نمک و فلفل
برش های لیمو سبز یا لیمو ترش سنگی برای تزیین
مواد لازم برای تهیه چاشنی :
۴ عدد گوجه فرنگی
یک عدد خیار
یک عدد پیاز قرمز کوچک
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده

طرز تهیه

1.فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا عدد ۵ فرهای گازی گرم کرده و یک کاسه و یک سینی مخصوص فر را آماده داشته باشید.
2.سیر، زنجبیل، فلفل چیلی، ماست، رب گوجه فرنگی، ادویه جات، آب لیمو و نمک و فلفل را داخل کاسه ریخته و همه مواد را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
3.سینه های مرغ را شسته و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید و آنها را روی سینی فر قرار دهید.
4.مخلوط ادویه دار ماست را با قلم موی مخصوص آشپزخانه روی مرغ ها بمالید و در فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا مرغ ها نرم و مغز پخت شوند.
5.در همین فاصله، سالاد را آماده نمایید. گوجه فرنگی، خیار و پیاز را ریز خرد کرده و با گشنیز خوب مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل برای خوش طعم شدن به آن افزوده، روی آن را بپوشانید و تا زمان نیاز در یخچال قرار دهید تا خنک شود و طعم ها به خورد هم بروند.

6.مرغ پخته را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا مواد اضافی آن گرفته شود. آنها را داغ به همراه سالاد و برش های لیمو ترش سرو نمایید. همچنین می توانید، حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شده و آن را به عنوان بخشی از سالاد برش داده و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.