
| یک حبه سیر، له شده | |
| ۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل، ریز خرد شده | |
| یک عدد فلفل چیلی سبز، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
| ۶ قاشق غذاخوری ماست کم چرب | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| یک قاشق چایخوری زردچوبه | |
| یک قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان(هر کدام معادل ۱۲۵ گرم) | |
| نمک و فلفل | |
| برش های لیمو سبز یا لیمو ترش سنگی برای تزیین | |
| مواد لازم برای تهیه چاشنی : | |
| ۴ عدد گوجه فرنگی | |
| یک عدد خیار | |
| یک عدد پیاز قرمز کوچک | |
| ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده |
| 1. | فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا عدد ۵ فرهای گازی گرم کرده و یک کاسه و یک سینی مخصوص فر را آماده داشته باشید. |
| 2. | سیر، زنجبیل، فلفل چیلی، ماست، رب گوجه فرنگی، ادویه جات، آب لیمو و نمک و فلفل را داخل کاسه ریخته و همه مواد را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. |
| 3. | سینه های مرغ را شسته و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید و آنها را روی سینی فر قرار دهید. |
| 4. | مخلوط ادویه دار ماست را با قلم موی مخصوص آشپزخانه روی مرغ ها بمالید و در فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا مرغ ها نرم و مغز پخت شوند. |
| 5. | در همین فاصله، سالاد را آماده نمایید. گوجه فرنگی، خیار و پیاز را ریز خرد کرده و با گشنیز خوب مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل برای خوش طعم شدن به آن افزوده، روی آن را بپوشانید و تا زمان نیاز در یخچال قرار دهید تا خنک شود و طعم ها به خورد هم بروند. |
| 6. | مرغ پخته را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا مواد اضافی آن گرفته شود. آنها را داغ به همراه سالاد و برش های لیمو ترش سرو نمایید. همچنین می توانید، حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شده و آن را به عنوان بخشی از سالاد برش داده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید