مرغ با رویه ماست

| یک حبه سیر، له شده | |
| ۵/۲ سانتیمتر ریشه تازه زنجبیل، ریز خرد شده | |
| یک عدد فلفل چیلی سبز تازه، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
| ۶ قاشق غذاخوری ماست کم چرب | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| یک قاشق چایخوری زردچوبه | |
| یک قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۴عدد سینه مرغ پوست کنده و بی استخوان هر کدام ۱۲۵گرم | |
| نمک و فلفل به میزان لازم | |
| چند برش لیمو برای سرو | |
| مواد لازم برای تهیه سالاد : | |
| ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط | |
| ¼ عدد خیار | |
| یک عدد پیاز قرمز کوچک | |
| ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده |
| 1. | فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی گرم کنید. سیر، زنجبیل، فلفل چیلی، ماست، رب گوجه فرنگی، ادویه ها، آب لیمو و نمک و فلفل را در کاسه ای بریزید و همه مواد راخوب با هم مخلوط نمایید. |
| 2. | سینه مرغ ها را بشویید و آب آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. مرغ ها را در سینی فر بچینید. |
| 3. | مخلوط ماست ادویه دار را روی مرغ ها بمالید و در فر به مدت ۳۰ تا ۳۵دقیقه بپزید تا گوشت ها نرم و کاملاً مغز پخت شوند. |
| 4. | در همین فاصله، سالاد را آماده کنید. گوجه ها، خیار و پیاز قرمز را ریز خرد کنید و با گشنیز ترکیب نمایید. نمک و فلفل زده، درب ظرف را ببندید و تا هنگام مصرف، آن را داخل یخچال نگه دارید. |
| 5. | غذا را داغ با سالاد و تکه های لیمو سرو نمایید. همچنین می توانید، اجازه دهید غذاحداقل به مدت یک ساعت سرد شود و تکه های مرغ را به عنوان قسمتی از سالاد سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید