مواد لازم و ترکیبات

یک حبه سیر، له شده
۵/۲ سانتیمتر ریشه تازه زنجبیل، ریز خرد شده
یک عدد فلفل چیلی سبز تازه، دانه گرفته و ریز خرد شده
۶ قاشق غذاخوری ماست کم چرب
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
۴عدد سینه مرغ پوست کنده و بی استخوان هر کدام ۱۲۵گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
چند برش لیمو برای سرو
مواد لازم برای تهیه سالاد :
۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
¼ عدد خیار
یک عدد پیاز قرمز کوچک
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده

طرز تهیه

1.فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی گرم کنید. سیر، زنجبیل، فلفل چیلی، ماست، رب گوجه فرنگی، ادویه ها، آب لیمو و نمک و فلفل را در کاسه ای بریزید و همه مواد راخوب با هم مخلوط نمایید.
2.سینه مرغ ها را بشویید و آب آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. مرغ ها را در سینی فر بچینید.
3.مخلوط ماست ادویه دار را روی مرغ ها بمالید و در فر به مدت ۳۰ تا ۳۵دقیقه بپزید تا گوشت ها نرم و کاملاً مغز پخت شوند.
4.در همین فاصله، سالاد را آماده کنید. گوجه ها، خیار و پیاز قرمز را ریز خرد کنید و با گشنیز ترکیب نمایید. نمک و فلفل زده، درب ظرف را ببندید و تا هنگام مصرف، آن را داخل یخچال نگه دارید.
5.غذا را داغ با سالاد و تکه های لیمو سرو نمایید. همچنین می توانید، اجازه دهید غذاحداقل به مدت یک ساعت سرد شود و تکه های مرغ را به عنوان قسمتی از سالاد سرو نمایید.

مرغ با رویه ماست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.