مواد لازم و ترکیبات

۴ قطعه ۱۷۵ گرمی سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور سفید
۱۵۰ میلی لیتر عصاره تازه مرغ
۲ عدد پیاز شالوت، باریک حلقه شده
۴۰۰ گرم مغز آتیشوی کنسروی، آبکش و به دو نیم شده
۱۲۵ گرم انگور سبز بی دانه
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شده با یک قاشق غذاخوری آب سرد
برگ های ریز شاهی برای تزیین
سبزیجات تازه پخته شده برای سرو

طرز تهیه

1.هر دو طرف مرغ را در ماهیتابه چدنی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا خودش را بگیرد. با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه آب اضافی آن را بگیرید.
2.ماهیتابه را شسته، سپس آب انگور و عصاره مرغ را داخل آن بریزید. مایع را به جوش آورده و پیاز شالوت و مرغ را اضافه کنید.
3.درب ظرف را ببندید و بگذارید مواد به مدت ۳۵ دقیقه آهسته بجوشند. نمک و فلفل آنها را اندازه کنید.
4.با دقت آرتیشو و انگور را افزوده و سپس ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
5.۵مخلوط آرد ذرت را اضافه کنید تا غذا غلیظ شود. مرغ را با شاهی تزیین کرده و با سبزیجات تازه پخته شده سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.