
۴ قطعه ۱۷۵ گرمی سینه مرغ بدون پوست و استخوان | |
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور سفید | |
۱۵۰ میلی لیتر عصاره تازه مرغ | |
۲ عدد پیاز شالوت، باریک حلقه شده | |
۴۰۰ گرم مغز آتیشوی کنسروی، آبکش و به دو نیم شده | |
۱۲۵ گرم انگور سبز بی دانه | |
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شده با یک قاشق غذاخوری آب سرد | |
برگ های ریز شاهی برای تزیین | |
سبزیجات تازه پخته شده برای سرو |
1. | هر دو طرف مرغ را در ماهیتابه چدنی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا خودش را بگیرد. با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه آب اضافی آن را بگیرید. |
2. | ماهیتابه را شسته، سپس آب انگور و عصاره مرغ را داخل آن بریزید. مایع را به جوش آورده و پیاز شالوت و مرغ را اضافه کنید. |
3. | درب ظرف را ببندید و بگذارید مواد به مدت ۳۵ دقیقه آهسته بجوشند. نمک و فلفل آنها را اندازه کنید. |
4. | با دقت آرتیشو و انگور را افزوده و سپس ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. |
5. | ۵مخلوط آرد ذرت را اضافه کنید تا غذا غلیظ شود. مرغ را با شاهی تزیین کرده و با سبزیجات تازه پخته شده سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید