مرغ با آرتیشو
تهیه مواد اولیه غذایی باگسی من
غذای آسان با مرغ:تهیه بسته های مرغ ایتالیایی
۴ عدد سینه مرغ، بدون استخوان | |
نمک و فلفل | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۲ عدد پیاز قرمز، قاچ شده | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور | |
۱۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
۲ قاشق چایخوری آرد ساده | |
۴۰۰ گرم مغز آرتیشو کنسروی، به دو نیم شده، آبکش شده | |
جعفری تازه خرد شده برای تزیین |
1. | به مرغ ها نمک و فلفل بزنید. در یک ماهیتابه بزرگ روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره را حرارت دهید. مرغ ها را اضافه کرده و هر طرف مرغ را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. با یک قاشق سوراخ دار آنها را از ماهیتابه خارج کنید. |
2. | پیاز را داخل آب لیمو غلطانده و داخل ماهیتابه بریزید. به آرامی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید و هم بزنید تا کمی نرم شود. |
3. | مرغ های نیم پز شده را به ماهیتابه برگردانده، عصاره مرغ و آب انگور را روی آنها بریزید و جوش آورید، درب ظرف را ببندید تا مواد به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند. |
4. | مرغ را از ماهیتابه خارج کنید. دقت کنید که تمام آب مرغ در ماهیتابه باقی بماند. محتویات داخل ظرف را گوشه ماهیتابه جمع کنید تا گرم بمانند. آب داخل ظرف را به مدت ۵ دقیقه سریع بجوشانید. |
5. | باقیمانده کره را با آرد مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. حرارت زیر آب مرغ را کم کنید و با قاشق خمیر را به ماهیتابه بیافزایید، هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. |
6. | نمک و فلفل به غذا بزنید تا طعم بهتری پیدا کند،آرتیشوها را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. مخلوط را بر روی مرغ ریخته و با جعفری تزیین نمایید. |
مرغ با آرتیشو
تهیه مواد اولیه غذایی باگسی من
غذای آسان با مرغ:تهیه بسته های مرغ ایتالیایی
دیدگاهتان را بنویسید