مرغابی برشته با رشته چینی

| ۳ عدد سینه مرغابی (وزن کل آن حدود ۴۰۰ گرم ) | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| ½ ۱ قاشق چایخوری خمیر فلفل چیلی | |
| یک قاشق غذاخوری عسل | |
| ۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
| ½ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه | |
| ۲۵۰ گرم رشته چینی برنجی | |
| یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| یک قاشق چایخوری روغن نباتی | |
| ۲ عدد پیازچه، حلقه شده | |
| ۱۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس تمبرهندی | |
| دانه کنجد برای تزیین |
| 1. | روی سینه های مرغابی، با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و در یک ظرف گود بریزید. |
| 2. | ۲سیر، چیلی، عسل، سویا سس و پودر پنج ادویه را مخلوط کنید، سپس روی مرغابی ها بریزید. گوشت ها را بغلطانید تا تمام سطح آنها به مواد آغشته شود. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید حداقل به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بمانند تا مواد به خورد هم بروند. |
| 3. | در همین فاصله، رشته چینی های برنجی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس بدهید. سپس آنها را آبکش کنید. |
| 4. | سینه های مرغابی را از مایه بیرون آورید و کنار بگذارید. در یک سینی گود بچینید و زیر حرارت گریل فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، در طول پخت آنها را برگردانید تا خوب برشته و طلایی شوند. سینه های مرغابی را به یک بشقاب گرم منتقل کنید، آنها را به حلقه های باریک برش بزنید و گرم نگه دارید. |
| 5. | روغن نباتی و روغن کنجد را در یک ماهیتابه گرم کنید. پیازچه و غلاف خوراکی نخود سبز را به مدت ۲ دقیقه در آن تفت دهید. مایه ای که مرغ ها در آن خوابانده شدند را به همراه تمبرهندی به مواد بیافزایید و به سرعت آنها را به جوش بیاورید. |
| 6. | گوشت های حلقه شده مرغابی و رشته چینی را به ماهیتابه برگردانید و خوب هم بزنید تا کاملاً گرم شوند. غذا را با دانه کنجد تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید