مرغابی برشته با رشته چینی

۳ عدد سینه مرغابی (وزن کل آن حدود ۴۰۰ گرم ) | |
۲ حبه سیر، له شده | |
½ ۱ قاشق چایخوری خمیر فلفل چیلی | |
یک قاشق غذاخوری عسل | |
۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
½ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه | |
۲۵۰ گرم رشته چینی برنجی | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
یک قاشق چایخوری روغن نباتی | |
۲ عدد پیازچه، حلقه شده | |
۱۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
۲ قاشق غذاخوری سس تمبرهندی | |
دانه کنجد برای تزیین |
1. | روی سینه های مرغابی، با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و در یک ظرف گود بریزید. |
2. | ۲سیر، چیلی، عسل، سویا سس و پودر پنج ادویه را مخلوط کنید، سپس روی مرغابی ها بریزید. گوشت ها را بغلطانید تا تمام سطح آنها به مواد آغشته شود. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید حداقل به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بمانند تا مواد به خورد هم بروند. |
3. | در همین فاصله، رشته چینی های برنجی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس بدهید. سپس آنها را آبکش کنید. |
4. | سینه های مرغابی را از مایه بیرون آورید و کنار بگذارید. در یک سینی گود بچینید و زیر حرارت گریل فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، در طول پخت آنها را برگردانید تا خوب برشته و طلایی شوند. سینه های مرغابی را به یک بشقاب گرم منتقل کنید، آنها را به حلقه های باریک برش بزنید و گرم نگه دارید. |
5. | روغن نباتی و روغن کنجد را در یک ماهیتابه گرم کنید. پیازچه و غلاف خوراکی نخود سبز را به مدت ۲ دقیقه در آن تفت دهید. مایه ای که مرغ ها در آن خوابانده شدند را به همراه تمبرهندی به مواد بیافزایید و به سرعت آنها را به جوش بیاورید. |
6. | گوشت های حلقه شده مرغابی و رشته چینی را به ماهیتابه برگردانید و خوب هم بزنید تا کاملاً گرم شوند. غذا را با دانه کنجد تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید