مواد لازم و ترکیبات

۳ عدد سینه مرغابی (وزن کل آن حدود ۴۰۰ گرم )
۲ حبه سیر، له شده
½ ۱ قاشق چایخوری خمیر فلفل چیلی
یک قاشق غذاخوری عسل
۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
½ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه
۲۵۰ گرم رشته چینی برنجی
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق چایخوری روغن نباتی
۲ عدد پیازچه، حلقه شده
۱۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۲ قاشق غذاخوری سس تمبرهندی
دانه کنجد برای تزیین

طرز تهیه

1.روی سینه های مرغابی، با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و در یک ظرف گود بریزید.
2.۲سیر، چیلی، عسل، سویا سس و پودر پنج ادویه را مخلوط کنید، سپس روی مرغابی ها بریزید. گوشت ها را بغلطانید تا تمام سطح آنها به مواد آغشته شود. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید حداقل به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بمانند تا مواد به خورد هم بروند.
3.در همین فاصله، رشته چینی های برنجی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس بدهید. سپس آنها را آبکش کنید.
4.سینه های مرغابی را از مایه بیرون آورید و کنار بگذارید. در یک سینی گود بچینید و زیر حرارت گریل فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، در طول پخت آنها را برگردانید تا خوب برشته و طلایی شوند. سینه های مرغابی را به یک بشقاب گرم منتقل کنید، آنها را به حلقه های باریک برش بزنید و گرم نگه دارید.
5.روغن نباتی و روغن کنجد را در یک ماهیتابه گرم کنید. پیازچه و غلاف خوراکی نخود سبز را به مدت ۲ دقیقه در آن تفت دهید. مایه ای که مرغ ها در آن خوابانده شدند را به همراه تمبرهندی به مواد بیافزایید و به سرعت آنها را به جوش بیاورید.
6.گوشت های حلقه شده مرغابی و رشته چینی را به ماهیتابه برگردانید و خوب هم بزنید تا کاملاً گرم شوند. غذا را با دانه کنجد تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

مرغابی برشته با رشته چینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.