توصیه سرآشپز مخلوط غذاهای دریایی
با چاقو حلقه های ماهی مرکب را باز کنید و روی گوشت ماهی با چاقو طرح مشبکی را خط بیاندازید تا جلوه جذاب تری پیدا کنند.
یک عدد سفیده تخم مرغ، کمی زده شده | |
½ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی | |
یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
۳۰۰ گرم میگوی ریز خام، پوست گرفته و سیاهرگ آن جدا شده | |
۱۲۵ گرم ماهی مرکب آماده، حلقه شده | |
فیله ماهی سفید، باریک خرد شده | |
روغن نباتی برای سرخ کردن | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و باریک خرد شده | |
یک عدد هویج، خلال باریک خرد شده | |
۴ عدد بلال ریز مینیاتوری، از طول به دو نیم شده |
1. | در کاسه بزرگی، سفیده تخم مرغ، پودر پنج ادویه و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید. میگوها، حلقه های ماهی مرکب و فیله ماهی را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. مخلوط غذاهای دریایی را با کفگیر یا قاشق سوراخ دار خارج کرده، مخلوط آرد ذرت باقیمانده را کنار بگذارید. |
2. | روغن را در ماهیتابه وُک که از قبل گرم شده حرارت دهید و میگوها، ماهی مرکب و فیله ماهی را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آن سرخ کنید. مواد سرخ شده را با کفگیر از وُک خارج کرده و کنار بگذارید. |
3. | یک قاشق غذاخوری از روغن را در ماهیتابه نگه داشته، حرارت دهید و روغن باقیمانده را خالی کنید. فلفل دلمه ای، هویج و بلال را به روغن افزوده، به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید. |
4. | غذاهای دریایی را به همراه باقیمانده مخلوط آرد ذرت داخل وُک ریخته، هم بزنید و کامل حرارت دهید. سپس سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز مخلوط غذاهای دریایی
با چاقو حلقه های ماهی مرکب را باز کنید و روی گوشت ماهی با چاقو طرح مشبکی را خط بیاندازید تا جلوه جذاب تری پیدا کنند.
دیدگاهتان را بنویسید