مواد لازم و ترکیبات

یک عدد سفیده تخم مرغ، کمی زده شده
½ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
۳۰۰ گرم میگوی ریز خام، پوست گرفته و سیاهرگ آن جدا شده
۱۲۵ گرم ماهی مرکب آماده، حلقه شده
فیله ماهی سفید، باریک خرد شده
روغن نباتی برای سرخ کردن
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و باریک خرد شده
یک عدد هویج، خلال باریک خرد شده
۴ عدد بلال ریز مینیاتوری، از طول به دو نیم شده

طرز تهیه

1.در کاسه بزرگی، سفیده تخم مرغ، پودر پنج ادویه و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید. میگوها، حلقه های ماهی مرکب و فیله ماهی را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. مخلوط غذاهای دریایی را با کفگیر یا قاشق سوراخ دار خارج کرده، مخلوط آرد ذرت باقیمانده را کنار بگذارید.
2.روغن را در ماهیتابه وُک که از قبل گرم شده حرارت دهید و میگوها، ماهی مرکب و فیله ماهی را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آن سرخ کنید. مواد سرخ شده را با کفگیر از وُک خارج کرده و کنار بگذارید.
3.یک قاشق غذاخوری از روغن را در ماهیتابه نگه داشته، حرارت دهید و روغن باقیمانده را خالی کنید. فلفل دلمه ای، هویج و بلال را به روغن افزوده، به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
4.غذاهای دریایی را به همراه باقیمانده مخلوط آرد ذرت داخل وُک ریخته، هم بزنید و کامل حرارت دهید. سپس سرو نمایید.

توصیه سرآشپز مخلوط غذاهای دریایی

با چاقو حلقه های ماهی مرکب را باز کنید و روی گوشت ماهی با چاقو طرح مشبکی را خط بیاندازید تا جلوه جذاب تری پیدا کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.