مواد لازم و ترکیبات

۶۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
یک عدد هویج کوچک
۱۲۵ گرم برگ کلم چینی
۶۰ گرم قارچ سیاه یا سفید
۶۰ گرم کنسرو مغز جوانه بامبو، شسته و آبکش شده
۳ یا ۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱۲۵ گرم جوانه لوبیای تازه
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر
یک قاشق غذاخوری سس صدف یا سویا سس رقیق
چند قطره روغن کنجد (دلخواه)
سس (دلخواه)، برای سرو

طرز تهیه

1.سبزیجات را آماده کنید، سر و ته غلاف های نخود فرنگی را جدا کرده و دور بریزید. هویج، کلم چینی، قارچ وجوانه بامبو را درشت و به اندازه غلاف های نخود فرنگی خرد کنید.
2.روغن نباتی را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم شده، حرارت دهید و هویج را داخل آن بریزید. چند ثانیه تفت دهید، سپس غلاف نخود فرنگی و کلم چینی را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
3.جوانه لوبیا، قارچ و جوانه بامبو را به وُک یا ماهیتابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید.
4.نمک و شکر را افزوده و چند دقیقه دیگر نیز آنها را با مواد هم بزنید، سپس سس صدف را به همراه سویا سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
5.روی سبزیجات، روغن کنجد بریزید و سرد یا گرم به همراه سس دلخواه خود، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز مخلوط سبزیجات

سس صدف در اکثر غذاهای چینی استفاده می شود. هرچند مارک های معروف آن گرانترند ولی ارزش تهیه کردن را دارند. سس صدف خوب دارای طعمی نزدیک به طعم گوشت است. شیشه سس صدف باز شده را داخل یخچال تا یک ماه می توان نگهداری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.